Review Quicksilver Freshness Bi Fold Wallet for Men - MrsPip Dot Com

Sunday, 12 January 2020

Review Quicksilver Freshness Bi Fold Wallet for Men

hi there, review Quicksilver Freshness Bi Fold wallet for men. Memiliki dompet memang satu keperluan, dan memilih dompet yang sesuai dengan gaya hidup adalah subjektif, ianya mengikut citarasa seseorang dan juga kemampuan membeli dari segi jenama yang selalu seiring dengan kualiti dompet tersebut.

Pembuka tahun ini, Mr.Husband minta Mrs Pip carikan dia dompet baru memandangkan dompet berusia lebih kurang 5 tahun dia tu dah dimakan usia dan perlu diganti.

review quicksilver wallet for men
review quicksilver wallet for men

Last belikan Mr.husband dompet jenama Edwin di Lazada, harga sangat mampu milik, less than RM50.00. Mr.Husband aku ni, mana nak invest beli dompet mahal. 

Dan Mr.Husband lebih selesa kalau si wife dia ni kaki online shopping ni yang carikan dia dompet murah lagi berkualiti.

Maka pencarian untuk membeli dompet dilakukan di laman web Zalora kerana kebetulan sangat ternampak ada sale di Zalora.

review quicksilver wallet for men
review quicksilver wallet for men

Mr.Husband sukakan dompet yang boleh mengisi kad penting dan dompet harus bi fold sahaja dan boleh masuk poket seluar belakang, manakala warna jangan terlalu menonjol, dan harga di bawah RM100.00 .

Worry no, kat Zalora ada banyak sangat pilihan mengikut bajet yang Mr.Husband sediakan, nak pilih pun sampai I is pening, jadi akhirnya Mrs Pip masukkan beberapa pilihan ke wishlist untuk Mr.husband buat pilihan terakhir.

Selepas memilih, Mr.husband berkenan dengan Quiksilver Freshness Bi Fold Wallet ni, berwarna biru hitam Dan dijual pada harga RM56.67 selepas ditolak diskaun pada harga asal RM75.00, dan sold by Zalora, tapi kena add RM10.00 untuk can pengeposan kerana mana-mana item sold by Zalora kurang dari RM99.00 , kena bayar caj pos.

review quicksilver wallet for men
review quicksilver wallet for men

Ciri-ciri Quicksilver Freshness Bi Fold wallet : 
Two tone faux leather fold wallet
PU (polyurethane)
1 bill compartment
6 card slots
1 ID slot
1 innerzip pocket
Size: L11.5cm x H8.5cm x W1.5cm

Mr.husband dah guna pun wallet ni, Dan Mr.husband berpuashati dengan wallet ni. Just suit for his style yang simple dan minimalist.

Mrs Pip beli pada 6 Jan, Isnin dan selamat sampai pada  9 Jan Khamis .. memang laju betul Zalora ni hantar barang.

Dan satu lagi, selain harga yang affordable dan kualiti yang baik, Mrs Pip juga berjaya mendapatkan sedikit CASHBACK kerana menggunakan SHOPBACK untuk masuk ke laman web Zalora ni, so memang Ada penjimatan kan apabila kita beli barang dapat cashback kan.

cashback from shopback
cashback from shopback

Setakat ini, hasil jumlah terkumpul beli belah online guna SHOPBACK dah cecah RM168.50, dan Mrs Pip dapat cashback sebanyak RM2.55 hasil beli wallet Mr.husband di Zalora.

Nampak sedikit kan. Setakat RM2.55 saja pun. Tapi kalau korang yang selalu beli belah online, memang sikit2 cash back, lama2 jadi banyak , so cukup waktu bolehlah withdraw.

Setakat ni, jumlah cashback yang Mrs Pip day boleh withdraw ialah RM101.00 , dan akan withdraw dalam Masa terdekat ni.

Yany suka beli belah online tu seperti kat Lazada, Shopee, Zalora, Agoda, Althea, Traveloka, atau nak top up BOOST, dan banyak lagi, korang wajib install SHOPBACK ni tau untuk EXTRA penjimatan.

Boleh install SHOPBACK app kat link sini 

Wallet Mr.husband dah dapat, cashback Mrs Pip lah yang redeem , hehe. Sikit2 lama2 jadi bukit. 

Dan kalau korang tak pernah guna apps Zalora, better install apps Zalora, untuk 1st time beli barang, Zalora akan bagi 25% diskaun. Kena masukkan code yang Zalora sediakan.

Selamat shopping online secara berhemah 😘😘😘 semua.

Thanks for reading.

Cheers.

5 comments:

  1. Replies
    1. Pilih yang murah2 ikut kemampuan ..hehe.

      Delete
  2. yea betul..beli kat Zalora ni, proses delivery pantas..kualiti brg kat Zalora ni pun terbaik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mr.asben pun suka wallet ni, terkejut dia bila barang sampai laju sangat.

      Delete