#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip (2/2/2019 - 28/2/2019) - Mrs Pip Dot Com

Thursday, 28 February 2019

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip (2/2/2019 - 28/2/2019)

GIVEAWAY TAMAT

STAY TUNE SENARAI PEMENANG BERTUAH

hi there, ahamdulillah dah masuk bulan Febuari sudah ... dan dalam banyak banyak bulan, Febuari merupakan bulan yang paling digemari oleh mrs pip kerana ianya bulan kelahiran mrs pip T_T dan kalau panjang umur, tahun ni insya allah masuk 4Series dah! bak kata mr.Husband, lagi banyak 'Series' , lagi mahal harganya ... eh? biar betul laki aku ni. LOL. 

memandangkan ada rezeki lebih, so mrs pip nak anjurkan giveaway yang diberi nama #RezekiDiKongsiBersama ... ekceli, banyak perkara yang berlaku dalam hidup mrs pip beberapa bulan kebelakangan ni, dan mrs pip dah niat kalau mrs pip berjaya melalui the Downs side of life ni dengan baik, dan didatangkan rezeki yang baik, so nak share sedikit sebanyak rezeki tu dengan readers di blog mrs pip .

life has its own obstacles, never give up with life. 

#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip (2/2/2019 - 28/2/2019)
#RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip (2/2/2019 - 28/2/2019)

nak join pun senang saja .. mrs pip tak kenakan syarat2 yang susah ...

1/ kena share banner atas kat blog masing masing, dan seperti biasa perlu backlink kan kat entry ni

2/ follow lah blog mrs pip 

3/ kalau boleh, followlah juga akaun IG, Twitter dan FB Page mrs pip ... ala, kat sidebar tu ada button social media account mrs pip, korang klik dan follow ya (thanks)

4/ buat tajuk #RezekiDiKongsiBersama Giveaway By Mrs Pip kat entry blog korang

5/ Giveaway ni berlangsung sepanjang bulan Febuari 2019 , dan hari terakhir ialah pada 28/02/2019 jam 8 malam

6/ Hadiah akan diumumkan kemudian (tunggu hadiah dah siap, nanti mrs pip info kat korang apa hadiah untuk giveaway ni)

7/ Dah buat entry kat blog korang, jangan lupa letak LINK entry korang kat ruang komen di bawah T_T

8/ dan bonus extra hadiah kepada mereka yang boleh meneka Tarikh Lahir (DD/MM/YY) mrs pip dengan TEPAT . Tekaan perlu dibuat bermula entry ini dipublish sehingga 10 Febuari 2019, sesiapa yang meneka selepas 10 Febuari, maka entry utk meneka tarikh lahir mrs pip dikira batal ok.

9/ mrs pip sediakan hadiah untuk lebih dari seorang pemenang giveaway ni + extra pemenang untuk mereka yang meneka tarikh lahir mrs pip dengan TEPAT. korang teka kat ruang komen pun boleh, tulis kat dalam entry korang pun ok juga.

10/ sila nyatakan salah satu entry di blog mrs pip yang korang suka T_T dan dah korang suka entry tu, sila sila komen entry tu tau, kot kot korang komen sedap mrs pip baca, manatau dapat surprise gift sempena PENGKOMEN YANG BEST.

tu saja syarat syarat nya ... ok ke tak ni? ciaciacia ... 

cheers.

39 comments:

  1. Saya joinn~~ hehehe ^^

    https://hadiahbintangjatuh.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  2. JOIN #jmbelog

    https://belogsjm.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  3. Wah bestnya.. banti mama join ye

    ReplyDelete
  4. hai mrs pip! hehehe dah buat giveaway ya. lama tak ke sini

    ReplyDelete
  5. wahhhhh mrs pip buat GA lah! inshaAllah kalau berkesempatan, nti ana join hehe

    ReplyDelete
  6. https://www.cikash.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  7. Mrs Pip buat GA 😍😍😍 inshaa Allah kalau takde aral, saya join.

    ReplyDelete
  8. kaella join. hihi

    https://thekaellaaaa.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  9. Join.... ^-^

    http://www.huhahuhajerr.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  10. saya join r kak pip!

    http://www.farhanajafri.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  11. Hallo... saya join ya :)

    http://www.imaginasiklasik.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  12. hai mrs pip..sy join

    http://www.masturadin.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  13. Hi, saya join 😊😊😊

    https://jombercontest.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  14. Wanie joined!

    https://goodcry.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum Mrs Pip.. Saya datang join dan support awak..

    https://www.shikinrazali.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  16. ejulz join :)

    https://ejulz.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  17. yaya join ye..

    https://www.yayaazura.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html?m=1

    ReplyDelete
  18. join jugak...

    http://www.umifuzy.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    Tarikh lahir Mrs Pip ialah pada 18 Februari kannn

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum semua.. Saya join giveaway ini..

    Blog URL : https://ladyinredplanner.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs-pip.html

    Instagram : @ladyinredplanner
    Facebook :
    Twitter : @ladynredplanner

    LZ teka tarikh lahir Mrs. Pip : 18.02.1979

    ReplyDelete
  20. https://zafirahnazri.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  21. Mama join ye.. tarikh lahir mrspip yg mama teka Ada di entry mama sekali

    http://www.mamapipie.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html?m=1

    ReplyDelete
  22. http://zzzyy.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  23. Mrs pip, ni link...
    http://www.fiezasani.xyz/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  24. shu join

    https://www.shuhaidasaad.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  25. Saya join :)

    https://syafiqahatta.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  26. Mrs. A join ;-)

    https://mrsablogstori.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    Mrs. A takde twitter so sorry tak dapat nak follow twitter

    ReplyDelete
  27. Kak Pip, saya join GA ni.
    https://inspiringsharing.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  28. Liez join
    http://www.mrsliez.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  29. done join, follow and komen..

    https://bebeldotcom88.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  30. https://www.bondezaidalifah.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mres.html

    Bonde Join :)

    ReplyDelete
  31. https://sayasyiera.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    Join ye

    ReplyDelete
  32. Saya join https://aimanziyad.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html?m=1

    ReplyDelete
  33. Ciktie join ye

    https://www.ciktie.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html?m=1

    ReplyDelete
  34. http://www.maisarahsidi.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs-pip.html

    ReplyDelete
  35. saya join

    https://penselduabee.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  36. https://ftndiana.blogspot.com/2019/02/rezekidikongsibersama-giveaway-by-mrs.html

    ReplyDelete
  37. Tak sempat nak join. Ruginya rasaaaa...

    ReplyDelete