Personalized gift untuk cik Girlfriend - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 29 May 2018

Personalized gift untuk cik Girlfriend

hi there, dah nak masuk penghujung bulan Mei kan, pejam celik pejam celik dah nak masuk bulan Jun, lepas tu nak sambut raya ... kebetulan raya tahun ni , bersamaan dengan harijadi girlfriend mrs pip ... nak bagi hadiah apa kat kawan sorang ni eh? ... seronok juga kalau dapat bagi hadiah yang mrs pip dapat design sendiri , sedikit berbeza dengan hadiah yang beli dekat kedai kan ... 

mrs pip dah cari personalised gift online, senang nak buat, lepas tu boleh terus shipped ke alamat kawan mrs pip tu ... mrs pip bercadang nak buat personalised gift menggunakan khidmat laman web PRINTCIOUS,  rambang mata nak pilih special gifts for her ... banyak sangat pilihan hadiah menarik tau kalau nak bagi kawan perempuan hadiah ... 

macam mrs pip, tak tahu sama ada nak bagi cushions, mugs, puzzles, T-shirts, ceramic tiles, mousepad, atau square canvas? sebelum ni, mrs pip pernah buat mousepad, mugs dan fridge magnet, memang puas hati servis yang Printcious sediakan ... pembungkusan barangan memang puas hati, penghantaran pula laju ... lepas tu nak tau barang dah hantar atau belum, boleh tengok status di akaun Printcious korang, tak pun tunggu ja update kat email tau ...

Personalized gift untuk cik Girlfriend
Personalized gift untuk cik Girlfriend

mrs pip plan nak bagi ceramic tiles ... kalau korang tiada idea macam mana nak design ceramic tiles ni, tak perlu risau sangat coz kat Printcious, dah ada design untuk korang pilih mana yang korang suka, cuma perlu personalized kan gambar dan wording yang sesuai untuk dijadikan hadiah buat kawan tersayang korang  .... 

Personalized gift untuk cik Girlfriend
Personalized gift untuk cik Girlfriend

memang banyak gift ideas for women di laman web Printcious ni tau ... selain nak buatkan ceramic tiles untuk girlfriend mrs pip tu, rasa-rasanya mrs pip nak buat couple-friendship t-shirt la juga untuk kawan mrs pip tu ... mesti seronok kitorang nanti nak pakai t-shirt design sama , muehehe  ... pilihan design yang girlish pun banyak, cantik cantik pula tu ... hope girlfriend mrs pip tu nanti happy terima birthday gift dia yang mrs pip buatkan ...

Personalized gift untuk cik Girlfriend
Personalized gift untuk cik Girlfriend

dalam banyak banyak design tu kan, mrs pip berkenan dengan design yang kat atas ni ... nak beli t-shirt ni, senang saja ... korang cuma perlu klik design yang korang suka, lepas tu, pilih saiz yang bersesuaian, pilih kuantiti yang dikehendaki ... 

Personalized gift untuk cik Girlfriend
Personalized gift untuk cik Girlfriend

kalau nak personalised tulisan tu ikut kesesuaian korang pun boleh ... hanya klik 'start designing' dan design wording ikut selera korang ... korang jangan risau tak reti nak design, tools yang Printcious sediakan untuk design ikut selera masing-masing ni, memang sangat senang nak guna, easy-peasy like ABC ... dah siap design, korang boleh klik 'done' dan lepas tu jangan lupa untuk pastikan saiz dan kuantiti yang dikehendaki , kemudian bolehlah 'add to cart' dan buat pembayaran ... siap!

dan tunggu order korang sampai ke alamat yang dikehendaki ....

selain tu, sesiapa yang mencari idea nak buat door gifts atau party photo booth, Printcious mungkin pilihan yang sesuai untuk korang ...

“If you are looking for best door gifts idea for guests, don’t forget to contact them.
Or if you have any upcoming birthday party and would like to impress your guest, 
party photo booth is your best entertainment.”

cheers.

12 comments:

  1. Menarik, kaella kena try ni nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. byk DIY gift menarik di printcious ni...

      Delete
    2. Haritu mcm ada nmpk blogger, awa kot buat romper baby. Masa dia tgh preggy kasih. Kalau x silap la..

      Delete
  2. betul..best printcious ni..saya pun ada cuba beberapa kali servis dorang..memuaskan hati..Kat printcious ni ada ready design yg kita boleh pilih dan hadiah tu unik sebab kita boleh letak wording/design yang kita nak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tengah fikir2 nak buat baby romper juga untuk baby dalam tummy mrs pip ni :))

      Delete
    2. Haritu mcm ada nmpk blogger, awa kot buat romper baby. Masa dia tgh preggy kasih. Kalau x silap la..

      Delete
  3. seronok la cik girlfriend dapat t shirt cantik ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope hadiah yang nak bagi cik GF tu dia happy terima :))

      Delete
  4. Menarik sebab boleh customise sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu Ana .... menarik sebab boleh customize sendiri...

      Delete
  5. Bila design sendiri terasa hadiah tu lebih istimewakan mrs pip..

    ReplyDelete