Resipi agar-agar berperisa ros sedap makan ketika cuaca panas - MrsPip || The Reviewer
News Update
Loading...

Sunday, 5 June 2016

Resipi agar-agar berperisa ros sedap makan ketika cuaca panas

hi there, so hari tu after buat agar agar nenas , mrs pip terjebak sekali lagi buat agar agar ros pula , ngee T_T ... kalau cuaca panas , memang best kalau dapat kudap kudap yang sejuk masuk tekak .... nyum nyum gitew :p

Resipi agar-agar berperisa ros sedap makan ketika cuaca panas
Resipi agar-agar berperisa ros sedap makan ketika cuaca panas

buat resepi agar agar ni, sama ja seperti resepi agar agar nenas yang mrs pip buat hari tu, klik resipi agar-agar nanas di sini kalau nak tengok resepi tu T_T ...


Resipi agar-agar berperisa ros sedap makan ketika cuaca panas
Resipi agar-agar berperisa ros sedap makan ketika cuaca panas

untuk resepi agar agar ni, perasan tak dalam agar agar ni mcm ada something ja kan ... tu kita buat mcm ala ala inti gitu ... tu boleh ja letak isi apa apa , ikut citarasa memasing ... mcm mrs pip, kita buat agar agar bandung mulanya, then masak agar agar lagi tanpa susu tapi letak perisa ros ....

Resipi agar-agar berperisa ros sedap makan ketika cuaca panas
Resipi agar-agar berperisa ros sedap makan ketika cuaca panas

so yang agar agar bandung sebelumnya tu, kita potong hiris hiris letak dalam acuan , then baru tuang agar agar berperisa ros ... so dapatlah agar agar kita nampak mcm ada isi kat dalam T_T

cheers semua ...  selamat berhujung minggu T_T xoxo.

Share with your friends

Give us your opinion

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done