Cetak customized / personalized item di Custom.My dengan mudah - Mrs Pip Dot Com

Thursday, 8 August 2019

Cetak customized / personalized item di Custom.My dengan mudah

hi there, sekarang ni kalau korang nak print korang punya customized design sama ada T-Shirt, beg kanvas, topi, pakaian baby dan kanak kanak, sarung kusyen, malah nak design hijab sendiri pun, dah tak perlu risau kat mana nak buat ... korang boleh buat online tau di laman web custom.my ...

senangkan bila ada laman web yang menyediakan perkhidmatan mencetak customized design , so ianya memberikan orang ramai menggunakan perkhidmatan ni dengan lebih meluas , anytime anywhere ...

custom.my menyediakan lebih dari 70 jenis perkhidmatan mencetak customized design, di bawah kategori kategori seperti berikut:


★ T-Shirt dan Polo
★ Jacket dan Hoodie
★ Sportswear
★ Mens Fashion
★ Women Fashion
★ Kids and Banies accessories 
★ Accessories 
★ Bag & Pouch
★ Home Decoration
★ Hat
★ Sticker & Marketing Material
★ Print Fabric

dalam banyak banyak perkhidmatan yang disediakan di atas tu, pastinya women fashion yang jadi perhatian ... hehe, I is wanita gitew ...


mcm mrs pip suka pakai cardigan, pasti seronok kalau boleh print design cardigan sendiri ... nak bunga besar kecik, nak letak nama logo dan sebagainya ... selain cardigan, kimono cardigan pun ada kat custom.my , wah menarik sangat ...

satu lagi servis yang menarik ada kat custom.my ni ialah cetak design fabric yang korang ... yang ni kalau student yang belajar fashion, tengah cari servis printing fabric, memang sesuai sangat guna custom.my ...

bukan satu dua jenis fabric tersedia di custom.my , tapi banyakkkkk sangat jenis fabric yang korang boleh pilih, dan setiap fabric ni diberi penerangan ciri ciri atau materialnya mcm mana ... kalau korang yang berada di bidang textile, mesti familiar dengan jenis jenis fabric yang disediakan di custom.my ...

selain cardigan, kimono cardigan dan fabric printing, ada banyak lagi tau pilihan di bahagian Women Fashion kat custom.my ... antaranya nak print baju kurung, boy tshirt, women turtleneck, peplum skiryt, skirt, mini dress, mini skirt ... haish! koramg kena terjah custom.my ni utk tengok servis2 lain tau ...


kalau korang ni level mak mak dan ada little baby macam mrs pip, percayalah korang mesti melekat kat bahagian Kids & Babies Accessories di custom.my ni tau ..

rambang mata nak pilih mana satu nak customized kan barangan baby ... kalau baby jumper tu dah biasa sangat buat customized, apa kata korang buat customized utk baby bag, kids legging, kids pyjamas, cooler bag, dan banyak lagi pilihan lain ... eh, baby diaper cover pun ada tau ...


kalau yang nak buat sticker / label untuk bisnes korang, kat custom.my pun ada ... korang just design sendiri, lepas tu upload saja kat website ... senang kan ...

kalau nak tahu lebih banyak produk yang disediakan oleh custom.my , korang boleh melawat premis mereka  yang beralamat ⤵⤵⤵

Alamat:
Custom My Printing Sdn Bhd (1210459P)
No 46A, Hala Taman Meru II
Meru 2B 30020 Ipoh, Perak,
Malaysia
Atau korang boleh saja hubungi custom.my melalui telefon  atau email ⤵⤵⤵

Whatsapp dan Line: 013-484 5800
Email: info@custom.my

tak pun terjah web dan media sosial mereka untuk lebih info ⤵⤵⤵

lepas ni tak perlu nak pening pening kepala tau kalau nak customized item samaada utk kegunaan peribadi, nak bagi hadiah, nak guna untuk majlis formal atau santai, just hubungi custom.my

cheers.

7 comments:

  1. mek berkenan betul dengan begnya mrspip. heheh. thankyou

    ReplyDelete
    Replies
    1. mrs pip pula suka boleh design cardigan, varsity jacket pun ada ...mcm best juga.

      Delete
  2. Replies
    1. menarik kan umi buat baju2 cetak design sendiri ni..

      Delete
  3. bestnya dpt customize sendiri.. nak bg gift pun pasti si dia suka.

    ReplyDelete
  4. Boleh buat hadiah nnt ni. Bestnya

    ReplyDelete
  5. Menarik ni. Tq for sharing.

    ReplyDelete