MrsPipDotCom: Refund
News Update
Loading...
Showing posts with label Refund. Show all posts
Showing posts with label Refund. Show all posts

Monday, 25 June 2018

Laju REFUND dari Lazada

Laju REFUND dari Lazada

Laju REFUND dari Lazada || hi there, ceritanya mcm ni, 2 Jun hari tu mrs pip ada beli beberapa barang di Lazada, 2 barang tu mrs pip beli shipped from overseas, so penghantaran mmg agak lambat, dan satu lagi mrs pip beli dengan local seller di Lazada ... bila mrs pip periksa estimated delivery dah berlalu, dan tiada update dari Lazada pasal penghantaran barang, terus mrs pip chat dengan Lazada ... dan sebelum tu mrs pip dua kali juga chat dengan seller , tapi tiada response! hiks ... lepas chat dengan Lazada bagitau pasal barang still tiada status, tak tunggu lama, dua hari kemudian, Lazada sms bagitau refund has been initiated, dan kena check email coz Lazada minta mrs pip isi borang refund .... laju REFUND dari Lazada ni kan ...

Laju REFUND dari Lazada
Laju REFUND dari Lazada

jadi mrs pip nak share kat korang, kalau korang yang suka beli barang kat Lazada, pastikan korang alert dengan tempoh pengeposan barang korang ... Lazada akan bgtau jangkamasa bila barang korang akan diposkan ... so bila jangkamasa tersebut tamat, korang sama ada boleh chat tanya kat seller pasal status barang korang, atau terus CHAT dengan Lazada ... 

biasanya, bila barang korang dah dipos, Lazada akan terus update TRACKING NUMBER di akaun Lazada korang, dan nak lagi mudah download saja Lazada Apps, lagi senang nak check melalui apps ... 

Lazada biasanya laju sangat hantar email untuk refund duit korang ... kena isi nama penuh, dan bank details , lepas tu pastikan jumlah yang Lazada nak refund tu betul, tak lebih tak kurang ... lepas tu boleh hantar borang refund tu ... nanti beberapa hari kemudian (1 - 2 hari bekerja) , korang boleh check akaun bank korang tengok duit refund dah masuk ke tak ...

ni bukan pertama kali mrs pip request REFUND dari Lazada , dan so far alhamdulillah REFUND semua berjaya ... 

kalau ada yang nak tanya paal refund dari Lazada ni, korang bolehlah komen kat kotak komen di bawah, mana-mana yg mrs pip tau, mrs pip akan tolong bagi info kat korang ok ...

cheers.
Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done