Segmen Apakah PERKARA pertama yang anda ingin lakukan selepas PKP - MrsPipDotCom
News Update
Loading...

Tuesday, 28 April 2020

Segmen Apakah PERKARA pertama yang anda ingin lakukan selepas PKP

hi semua, rasanya dah lama sangat mrs pip tak join segmen di blog. Dan kebetulan blogger Shirven buat segmen, dan segala syarat syaratnya pun mudah, jadi terus rasa nak join. Hari ni last day, hahahah sempat nak join kalau ada yang rasanya nak join. jomlah kita meriahkan segmen blogger Shirven ni.

Segmen perkara pertama yang anda ingin buat selepas PKP

Yang nak join tu, klik gambar di atas ok. Dah segmen ni nak korang bagitau apa perkara pertama yang korang ingin buat selepas tamat PKP ni, maka mrs pip nak bagitau korang, selepas tamat PKP ni, perkara yang mrs pip nak buat sangat ialah nak pergi Grocery Shopping!

Hah, ambik kau. Sepanjang PKP ni, memang mr.Husband yang buat grocery shopping, nasib baik mr.Husband lebih knowledgeable buat grocery shopping berbanding mrs pip. So, memang setiap kali dia pergi beli barang dapur, nothing to complaint.

Rindulah nak buat grocery shopping. Haha. Bila buat grocery shopping sendiri, mesti ada jak barang yang mau dirembat untuk kudap-kudap kan, part yang beli kudap-kudap ni yang I is rindu sangat. Kah kah kah.

Korang pula nak buat apa lepas PKP ni?

Take care, stay at home, stay safe ya.

let's fight this Covid19.

cheers.

Share with your friends

12 comments

  1. nakk pergi ke kuliahh
    nak hangout dengan kawan

    ReplyDelete
  2. mestilah nak jumpa kakak2 dan abg2 yg tak boleh balik jumpa mak spt kebiasaan yg kami buat every Saturday..makan dan masak2 ramai2...ahh rinduu

    ReplyDelete
  3. thanks sebab support sis. disebabkan kerja on and off wfh, saya boleh melepas rindu soping2 ni sebab mmg semua saya buat, cuma tu lah pergi ke kedai2 runcit je, tak boleh pergi hypermart, tak sempat. bila dah abis keja, kedai dah nak tutup

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah lepaskan gian soping2 walaupun di kedai runcit.

      Delete
  4. hahahaha jadi la ketua keluaga interim kak pip

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha, malas bah kak pip mau keluar .. mmg harap si asben jak ni beli barang.

      Delete

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done