Giveaway Raya by Mrs Pip - MrsPip || The Reviewer
News Update
Loading...

Thursday, 1 June 2017

Giveaway Raya by Mrs Pip

hi there, hari tu mrs pip beli printed instant shawl kat avilia.my, siap dah buat review lagi. nak tahu cerita review instant shawl avilia.my ... mrs pip sangat happy guna instant shawl ni so far, antara yang TERBAIK di pasaran ....

since happy dgn printed shawl ni, dan hari tu mrs pip rembat terus 6 helai, so mrs pip nak buat GIVEAWAY RAYA , dan hadiah utama untuk pemenang bertuah ialah sehelai printed shawl keluaran avilia.my .... suka tak?

Giveaway Raya by Mrs Pip
Giveaway Raya by Mrs Pip

Giveaway Raya by Mrs Pip ni bermula pada hari ini, 1st June sehingga 24th June, 2017 ....

syarat-syarat Giveaway Raya by Mrs Pip ni sangat mudah :-

1/ Buat tajuk "Giveaway Raya by Mrs Pip" dan letakkan banner di entry tersebut, dan backlink-kan semula

2/ Follow blog Mrs Pip

3/ Follow Google+ Mrs Pip

4/ Kongsikan (secara ringkas) pengalaman terindah di Bulan Puasa yang anda pernah lalui

contoh #1: Pengalaman terindah di bulan puasa saya ialah berbuka puasa bersama Perdana Menteri ...

contoh #2: Pengalaman terindah di bulan puasa yang pernah saya lalui ialah berjaya mengerjakan umrah di tanah suci Mekah ...

5/ dah siap buat entry? jangan lupa letakkan link entry anda di kotak komen di bawah :)

amacam, senang tak syarat syarat yang mrs pip letak? ... syarat ke-4 tu jangan korang abaikan pula T_T rasanya, setiap kita ada memori terindah di bulan puasa kan ....

salah sehelai printed shawl di atas mungkin menjadi milik anda!
so, join Giveaway Raya by Mrs Pip sekarang :)

mrs pip mencari seorang pemenang bertuah, namun sekiranya GA ini mendapat sambutan hangat , maka hadiah (mungkin berbentuk lain) akan ditambah oleh mrs pip.

pemilihan adalah muktamad. pemenang akan diumumkan pada 25/6/2017, insya allah.

nak tahu tak pengalaman terindah di bulan puasa yang mrs pip pernah lalui dan tidak mungkin dilupakan ialah secara tak sengaja membakar reban ayam mak ayah ketika bermain mercun bersama abang abang mrs pip T_T ... nasib reban ayam kosong ... kalau tak, dengan ayam ayam sekali rentung.

serius, gara gara bermain mercun, rentung reban ayam kitorang ... nasib tak merebak ke mana-mana .... tu memori ketika berusia 7 tahun ler ... time tu budak budak lagi kan, biasalah, we were so naughty at that time ... muehehe ...

senarai penyertaan GA Raya by Mrs Pip

1. http://msvelentine.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
2. http://thezafirahnazri.blogspot.my/2017/06/klik-banner-untuk-join-sekaki-kenangan.html
3. http://makbapakkauhijau.blogspot.my/2017/05/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
4. http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
5. http://messarah.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
6. https://farhannajafri.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
7. https://belogsjm.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip-24jun2017.html
8. http://kasihkuamani.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
9. http://www.anasuhana.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
10.http://razanahanis.blogspot.my/2017/06/random-giveaway-raya-by-mrs-pip.html
11. http://farah-atiqah98.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
12. http://shumie-dz.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
13. http://aryanazra.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
14. http://muslimahsejati96.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
15. http://puankuci.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
16. https://kanvasdakwat.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
17. http://happinessin-me.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
18. http://jombercontest.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
19. http://sfilzahtulhr.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
20. https://aninashyqinlife.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
21. http://ciknurul23.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
22. https://umifuzy.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
23. http://www.kakgojes.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
24. http://www.opzzpinky.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
25. http://blogashalya.blogspot.my/2017/06/sedang-berlangsung-giveaway-raya-by-mrs.html
26. https://smoochiemallow.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
27. http://www.unnianje.com/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
28. http://akhalilah.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
29. http://penselduabee.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
30. http://meinnameisthazrina.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
31. http://shafyqahazahar.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
32. https://nourayuadieb.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html
33. http://nurnabilarslan.blogspot.my/2017/06/giveaway-raya-by-mrs-pip.html

..........................

dengan ini, segmen GIVEAWAY ditutup secara rasminya.

cheers.

Share with your friends

Give us your opinion
Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done