SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway - MrsPipDotCom
News Update
Loading...

Saturday, 27 May 2017

SGshop RM1000 FREE Shopping Credit Giveaway

hi there,

Masih sempat utk join segmen GA tajaan SGShop.. kali ni  join segmen melalui blogger orang orang kita juga bah, elih japahar ...


segme  ni akan berakhir pada 31 Mei 2017, siapa yg belum join, jom cepat2 join, still ada masa lagi ... tapi nak join, make sure korang dah register akaun di sgshop.. saya dah dgn menggunakan username : mrspip ...



antara barangan yg mrs pip nak beli kat sgshop ni kalau menang voucher tu sudah pastinya maternity pants .... byk sangat koleksi maternity pants kat sgshop, rambang mata nak memilih... sesuailah dgn mrs pip yg sedang hamil, walaupun masih dalam trimester pertama, tapi mrs pip dah start eyeing nak beli maternity pants ... hehe, takkan nak masuk trimester ketiga bila semua pants dah menyempit baru terhegeh hegeh nak mencari maternity pants pulak ....

Wish me luck.

Cheers.

Share with your friends

Give us your opinion
Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done