Menang contest giveaway - MrsPip || The Reviewer
News Update
Loading...

Saturday, 22 April 2017

Menang contest giveaway

hi there,

dah lama menunggu keputusan GA by sis hawa and her sponsors *perasan la mrs pip ni kan kalau boleh menang, memang sukarnya TUAH tu datang kalau masuk contest*...

tapi tuah manusia, siapalah tahu kan .. once dah menang, buat hati berbunga2 .... paling last mrs pip masuk contest dan menang tahun 2002! kalau tak silaplah... mak oooiiii, dah lama sangat kan ....

panjang pula mukaddimahnya ...ok lah, terus kepada result GA sis hawa ....


Tahniah kepada semua yang menang ... seronok jugalah ikut GA, kalau menang tu memang bonus lah, tapi yg bestnya boleh kenal lebih ramai rakan bloggers... terus rasa nak bw sekarang ....


mula2 rasa mcm malas nak klik senarai nama pemenang coz selalu tak ada rezeki nak menang contest *masuk contest ni mmg selalunya just suka2 and nak support other bloggers, disamping tu bolehlah kenal2 bloggers lain* ....

tapi klik la juga, nat tengok siapa yang menang kan ... tengok senarai pemenang, eh biar betul ni?


eh, blog mrs pip masuk senarai pemenang ..... another happy Saturday for mrs pip, hehe....

apapun, thanks sis hawa buat GA ni, dan kepada sponsor2 yang lain, thank you so much ....

P/s: hari tu ckp kat sis hawa, kalau menang nak la menang review blog, tak dpt review blog tapi dpt shawl .... thanks a lot dear!

cheers.

Share with your friends

Give us your opinion

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done