Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago - MrsPip || The Reviewer

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

eh eh, good mood si chipumpum time mommy bawa jenjalan that day kan .... kalau good mood mcm ni, boleh lah mommy bawa jenjalan slalu ... oooopppsie .... sambil jeling tingu incik suami .... ngee ;)

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

our cheeky chipumpum lil' Amin,

we were at Imago last week, bawa bebudak jenjalan .... ekceli mrs pip mau jumpa BFF, the lil' armies tagged along ... lucky lil' Amin good mood ja time jenjalan, dia ni jenis pilih orang, kalau dia tak kenal orang tu, then mau friendly2 dgn dia, makkkk oiiiii satu alam dgr suara dia menangis! lucky, he's ok with my BFF ...

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

masuk masuk ja Imago, cakap dgn mr.Husband, eh ambil gambar la dulu ... lepas tu very the kebetulan ada poster sebesar dinding ni yang rasa mcm best, so mrs pip cakap dgn mr.Husband, gambar di sini la, sexy la image tu ...

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

lil' Iman kalau mr.Husband hold his hand, mmg dia okey ja, ndak da la mau lari sana sini, ikut ja apa yang daddy dia buat ... kalau daddy cakap, stand up here, dia pun berdiri la dengan baik .... then hari tu lil' Iman pakai khakis, bukan main dia repeat "mommy, like daddy kan" sambil tunjuk seluar khakis dia .... 

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

ni lil' Iman mengelak tingu lensa from paparazzi ...
amboi! ingat retis la tu ...

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

geng dulchak, kepala semua very the licin kan ...
mrs pip said to mr.Husband, eh why not kasi very the licin you head kan,
tapi mr.Husband cakap nnt org fikir dia tu pak polisi pula ...
ngee ;)) *gelak guling*

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

aktiviti bersenam di imago, sila jangan tiru aksi ni ... si daddy ajak lil' Iman berlari lari di imago.... daddy said "run, run, run" ... si lil' Iman ni pantang diajak, mesti dia mau berlari kan .,.. eh, hati hati lah, nnt jatuh pula lil' Iman ... 

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

stop for breakfast at CFC 

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

kalau di imago ni, mmg banyak ja tempat makan di basement, tapi mc'D tiada ok, so kalau yang addicted to mc'D, sorry guys ... *tunjuk diri sendiri kecewa ndak dpt breakfast di mc'D* CFC ni banyak ja pilihan, ala ala mcm kopitiam modern gitewwww ... kedai pun bersih ...

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

ni tengah tunggu makanan sampai, tapi makan punya pasal la kan, ndak sempat snap our humble breakfast hari tu ....

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

lil' Amin seriously mmg lapar time tu, dia punya lah bad mood coz no food for him! alahai anak mommy ni ....

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

lil' Iman with his serious face 

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

daddy yang tengah pilih pilih makanan, what to eat ahhh?

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

hi chipumpum ... stroller guna sweet cherry scr6, best!


Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

budak yang kelaparan

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

ok ni mmg from KFC ... since lil' Amin lapar, so we bought him potatoes, tu spoon and fork candy crush tu, si lil' Iman la request minta beli from his daddy, nasib mommy not join you two pigi KFC, kalau ndak, mmg no no no to this spoon and fork... 

Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago
Daddy dan anak-anak lelaki breakfast di Imago

tada! spoon and fork yang awesome from KFC kan, only RM19.90 / set .... mak oiiiii lil' Iman, your cutlery set very the menawan kalbu, so let mommy simpan elok elok, request ja beli,, tapi bukan mau guna pun, nnt last last mommy juga yang pakai ...

ok la, sudah finsih breakfast kan, jom jalan jalan  ....

cheers.

No comments

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.