Lil' Iman belajar makan sendiri || 2 tahun 3 bulan - MrsPipDotCom
News Update
Loading...

Thursday, 18 June 2015

Lil' Iman belajar makan sendiri || 2 tahun 3 bulan

ok ... lil' Iman now is 2 years 3 months kan ... memang the best timing untuk ajar lil' Iman makan sendiri ... ekceli, patut dah ajar lama dulu, tapi mrs pip ni kan paranoid fikir benda mcm mcm ...

takut lil' Iman tersedak la, tercekik la, terbatuk time makan la, takut sudu tu terlebih masuk mulut then can create danger la ... oh no! mak mak ni yang sungguh penakut kan ...

tapi reason sebenar ialah .... tak nakkkkkkkkk lantai kotor! aduh .... teruk betul mrs pip ni! .... and now, who cares if lantai kotor, boleh ja sapu dan mop .... just a few minutes ja pun kan kalau setakat bersihkan lantai ... kikiki....

anak belajar makan sendiri
anak belajar makan sendiri 

anak belajar makan sendiri
anak belajar makan sendiri 

ok ja lil' Iman eat eat, ndak da juga dia sepah sepahkan his food, only mrs pip ja yang terlebih risau ... lepas ni, lil' Iman boleh la makan sendiri but still under mommy's observation ok ... so makan elok elok ya ....

and ndak comot pun ekceli ... :)

Share with your friends

Give us your opinion

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done