Outing pertama Lil' Amin di Zoo || Terpaksa berteduh di gazebo - MrsPip || The Reviewer

Outing pertama Lil' Amin di Zoo || Terpaksa berteduh di gazebo

sedang kemas kemas folder di laptop, terjumpa pula folder time lil' Amin 'Let's go to the zoo' ... alahai, time ni lil' Amin berusia 40 hari ... gigh pula mrs pip mau jenjalan ni though time tu baru ja 40 hari bersalin ...

how we ended pigi zoo, mrs pip pun dah lupa, cuma hari tu bila sampai ja di zoo, alamak, cuaca sangat tidak menyebelahi kami la pula,rintik rintik hujan bertukar menjadi hujan lebat :( sob sob, terpaksalah mrs pip berehat bersama lil' Amin (in his stroller) di gazebo yang disediakan ... lil' Iman pula mr.Husband bawa redah je jenjalan di zoo ...

zoo lok kawi sabah
zoo lok kawi sabah

terpaksa berteduh di gazebo, 
while waiting hujan reda,
aktiviti makan makan

zoo lok kawi sabah
zoo lok kawi sabah

lil' Amin yang tidur lena in his stroller,
time ni mr.Husband dah bawa lil' Iman jenjalan
walaupun hari hujan ...
payung tu mr.Husband ndak bawa, malas mau pakai ...

zoo lok kawi sabah
zoo lok kawi sabah

next time kalau ndak hujan,
kita datang lagi sini ok insya allah,
nnt bolehlah lil' Amin tingu the animals ok 

zoo lok kawi sabah
zoo lok kawi sabah

since mommy and lil' Amin ndak dapat pusing pusing zoo,
kita snap snap di sini ja lah ...
on the mau balik da ...

zoo lok kawi sabah
zoo lok kawi sabah

eh eh, abang iman pun mau bergambar juga ...
nice head bro!

zoo lok kawi sabah
zoo lok kawi sabah

lil' Iman punya happy dapat naik 'bum bum' ...
ok, nextime kita ride the real train ....

hurm, lil' Amin 1st outing ni mcm ndak berapa menjadi la kan, the whole day hujan kan... time jalan dari rumah, cuaca ok ja, sampai sampai ja di zoo., terus hujan ... #memorilalu

now, anak mommy lil' Amin ndak lama lagi 8bulan ... semakin banyak karenah ... abang iman pun >2years, makin manja la pula ... hope both of anak anak mommy ni, grow up well ok ... lots of love from mommy and daddy.

No comments

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.