Trip ke Pulau Tiga Yang Super Fantastic (Part 2 : On the boat) - MrsPipDotCom
News Update
Loading...

Wednesday, 25 March 2015

Trip ke Pulau Tiga Yang Super Fantastic (Part 2 : On the boat)

hi there,

dah penat penat tunggu our boat, akhirnya sampai juga bot ni .... almost one hour late! dasar janji palsu la kapten bot ni .... lewat sampai, memang sungguh hampagas kitaorang tunggu lama lama ....




sampai jer bot, kitaorang pun tak perlu tunggu lama lama, let's jump into the boat! 
gummypie and wawa sibuk mau main dengan ni fin .... tu fin mr.Husband, konon sampai pulau nnt, dia mau snorkeling ....



gummyie yang asyik melekat with his poh-poh ... siap tidur nyenyak dalam dakapan his poh-poh start bot bergerak hinggalah sampai di jeti pulau tiga ....







ni antara pemandangan semasa dalam perjalanan ke pulau tiga





dah sampai pulau tiga, gummypie bangun and terus pindah tempat to mr.Husband, then chipumpum pula ambil kesempatan wanna manja manja with poh-poh ...

yeah! dah sampai pula tiga .... 

.... bersambung .....

cheers.

Share with your friends

Give us your opinion

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done