Robocar poli - MrsPipDotCom
News Update
Loading...

Friday, 20 March 2015

Robocar poli

hi there,

gummypie mmg suka bandar brooms... Byk sangat 'boom-boom' yg hebat terutamanya 'boom-boom' yg empat sekawan ni....


Kalau korang peminat robocar poli,  sure korang kenal watak animasi ni...  Poli,  roi,  amber dan heli...


Mcm ni la aksi gummypie yg sungguh leka tengok robocar poli... Mrs pip yg jd mak mak ni,  siap dah boleh hafal masa bersiran robocar poli ni,  moreover dah booeh hafal watak watak yg ada dlm animasi ni...

Actually,  mr. Husband siap cari cd robocar poli ni,  tp semua kedai cd yg mr. Husband pigi termasuk lah kedai speedy,  cd untuk animasi robocar poli ni tiada... Takkan mau import dr korea pula?

Ada idea di mana mrs pip boleh bi cd ni online dgn english translation? Kalau pembaca sekalian tau di mana mrs pip boleh beli online,  silalah bgtau yer... Tq in advance...

Ok gummypie...  Gummypie layan robocar poli,  mommy wanna cook cook yeah...

Happy parenting everyone

cheers.

Share with your friends

Give us your opinion

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done