Curi curi ambil gambar - MrsPipDotCom
News Update
Loading...

Thursday, 12 March 2015

Curi curi ambil gambar

hi there,

selepas berjaya membeli compact camera di Lazada <<< camera murah yang berjaya dibeli di Lazada >>> jadi harus test ok ... mrs pip try guna function zoom camera casio exilim iteww ... boleh tahan jugalah tahap ke'ZOOM'annya ... mangsa pertama mrs pip tangkap gambar ialah mr.Husband!

 ni kolam depan rumah mrs pip .... siapa yang nak berenang, dipersilakan

 mr.Husband yang baru balik dari Gaya street mencari ikan untuk dilepaskan di kolam

 zoom zoom zoom

 hai ikan, ini rumah baru korang, hidup dan tinggallah korang bergembira dalam kolam ni hokey

yeah .... kedapatan curi gambar by mr.Husband ... 

apapun, memang fabulous zooming using casio exilim ni .... tu jer lah try test untuk hari ni ... puashati dgn kamera casio exilim ni ... nak ber-DSLR? hurm, belul lagi kot ... lagipun mana muat masuk handbag kan ... yang kamera slim kecil cute ni pun dah ok ...

cheers.

Share with your friends

Give us your opinion

Terima kasih melawat blog Mrs Pip, dan sila komen dengan berhemah. Live link tidak dibenarkan di ruang komen.

Notification
Selamat datang ke blog MrsPipDotCom. Semoga perkongsian di dalam blog ini bermanfaat untuk semua. Untuk sebarang pertanyaan, pengiklanan dan kolaborasi, sila email ke mrspipdotcom@gmail.com.
Done