Giveaway Akhir Tahun HasrulHassan.Com - MrsPip Dot Com

Thursday, 21 November 2019

Giveaway Akhir Tahun HasrulHassan.Com

hi semua. rasanya agak lama juga mrs pip tidak mengikuti sebarang giveaway. dan apabila ternampak blogger hasrul hassan buat giveaway dengan hadiah menarik, manalah tahu ada rezeki masuk bloglist blogger otai kan, jadi terus tergerak hati laju laju nak join. 

saya tidak tahu sama ada blogger lain kenal atau tak encik Hasrul Hassan ni atau lebih dikenali sebagai HH. tapi bai pendapat saya, ramaiiiiiiiii blogger yang kenal HH. saya pun tidak terkecuali kenal HH ni. 

 • saya tidak begitu pasti sejak bila saya membaca blog HH, tapi yang pasti saya ingat blog HH ni kerana blog HH ni antara blog yang menjadi tumpuan saya untuk menimba ilmu tips blogging. dan HH menulis tips blogging dengan bahasa yang mudah difahami, jadi memang rasa santai saja baca blog beliau. dan bagi saya, HH ni salah seorang sifu blogging terkenal di Malaysia. dan tanyalah dia apa saja tentang ilmu blogging, HH tak kedekut ilmu pun untuk berkongsi pengetahuan. ekekeke, pasal saya pun sesekali pi DM dia kat FB tanya itu ini.


giveaway akhir tahun hasrul hassan
giveaway akhir tahun hasrul hassan

 • istimewanya blog HH ni , selain beliau menulis hal hal semasa, cerita cerita santai yang menarik, tetapi ilmu blogging yang dia sudi kongsikan kepada umum secara percuma menjadikan blog dia pusat rujukan buat saya dan blogger lain juga. 


 • paparan blog HH ni tersusun, walaupun banyak iklan, tetapi tidak mengganggu pembacaan pelawat yang singgah di blog beliau. jadi, kalau nak stay lama lama pun kat blog beliau, tiada gangguan pop ups ads atau iklan di tengah tengah entry yang kadang kadang buat saya agak terganggu pembacaan di blog blogger lain.

semoga HH sentiasa berkongsi ilmu blogging dengan kami semua, dan semoga HH dimurahkan rezeki kerana selalu sudi jawab soalan soalan kami yang berkaitan hal hal blogging.

cheers.

10 comments:

 1. good luck sis, semoga ada rezeki tuk menang

  ReplyDelete
 2. gudluck! hehe lama xjoin HH punya contest

  ReplyDelete
 3. Blog Sifu Blog ni. Semoga ada rezeki.aaminn

  ReplyDelete
 4. All the best, Kak Pip. Mudah-mudahan ada rezeki untuk menang.

  ReplyDelete
 5. JALAN2

  https://belogsjm.blogspot.com/2019/11/giveaway-wang-tunai-dan-template.html

  ReplyDelete
 6. Good luck! Mrs. Pip.
  Mrs. A pun join juga.
  Dah tukar header ya

  ReplyDelete
 7. tahniah siap no.5 dalam list HH ni ...syukur alhamdullilah
  saya juga join
  https://kalsium2u.com/2019/11/giveaway-akhir-tahun-hassulhassan-com/

  ReplyDelete