Penjimatan shopping online guna SHOPBACK - MrsPip Dot Com

Wednesday, 9 October 2019

Penjimatan shopping online guna SHOPBACK

Penjimatan shopping online guna SHOPBACK. anda nak shopping online dan nak extra penjimatan? Shopback menawarkan Cashback setiap kali anda shopping melalui laman web Shopback sebagai 'orang tengah' untuk ke laman online shop kegemaran anda seperti Shopee, Lazada, Tmall, dan lebih 500 online shop berada di dalam SHOPBACK!

jimat shopping guna shopback
Jimat shopping guna SHOPBACK

surirumah seperti mrs pip yang kurang gemar keluar membeli barang  kerana malas nak menghadap jarak yang jauh untuk ke bandar utama, masalah tempat letak kereta, kesesakan jalan raya, masalah nak menghadap karenah anak anak yang kurang sabar tunggu mommy nak beli barang, so pilihan terbaik bagi mrs pip ialah SHOPPING SAJA ONLINE, beres!

since mega online shopping supersale 10.10 akan berlangsung, so waktu sebegini memang sangat sesuai untuk membeli belah online, jimatnya berganda-ganda ... mrs pip dah ada barang nak beli, cuma dapat ke tak sajalah , risau pula tak dapat akses kot kot server sesak ... hope not. ekeke.

cashback di shopback
Earning cashback sehingga hari ini 9.10.2019

eh eh, rajinnya guna SHOPBACK? haha, sejak-sejak faham konsep SHOPBACK ni, memang terus install tau SHOPBACK app ni di fon, dan setiap kali nak beli online, mrs pip akan TEKAN SHOPBACK APP dulu, senang kan ... Lepas tu baru klik laman web mana nak shopping online kat SHOPBACK ...

well, I is shopping di LAZADA dan SHOPEE , so tiap kali mau shopping di Lazada & Shopee, mesti klik SHOPBACK dulu ... gitewlah ya sorang mrs pip bershopping online.

so far sudah berjaya collect Cashback sebanyak RM100.00 , siapa yang nak bagi penjimatan kan, kumpul2 lama-lama jadi banyak ... Penjimatan shopping online guna SHOPBACK ni memang untung kan ... ada yg bgtau mrs pip, mereka dah few times withdraw cashback dorang. Wahhhh, best!

Jadi, apa kata jomlah anda register SHOPBACK >>> KLIK SINI UNTUK REGISTER , register pun free , bukan ada pembayaran pun ...

tapi kalau anda yang still tidak begitu faham SHOPBACK ni apa, boleh baca details entry yang mrs pip pernah published dulu 


nanti lepas ni, setiap kali buat online shopping, ingat tau shopping thru SHOPBACK dulu, then baru pilih website mana korang nak shopping ...

Happy Shopping !

cheers.

17 comments:

  1. Bestnya.. Sy nie mau juga beli online lau ada alamat haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak pip guna alamat PO BoX jak .. Pinjam2 bah alamat yg boleh dipercayai ...

      Delete
  2. bru tau psl shopback..
    sy ni dh la suke shopping kat shopee..
    ruginyeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lepas ni jangan lupa install shopback siap siap..

      Delete
  3. Ada nampak juga tentang sale ni tapi cuba kawal diri dari membeli­čśé.

    ReplyDelete
  4. Dugaan beltul shopee ni, tapi sangat betul tips nak lebih jimat dan lebih untung adalah dengan menggunakan platform shopback.

    https://yamanaimy.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan, memang jimat shopping bersama Shopback..

      Delete
  5. Alamak belum guna lagi shopback ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Guna tau Shopback ni , mmg boleh jimat.. Sikit2 lama2 jadi bukit gitew.

      Delete
  6. untungla mak., xkeje pon leh shopping online., hehehe

    ReplyDelete
  7. Rajin tau mrs pip ni..saya malas..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa, bukan susah pun nak guna shopback, dah selalu nyopping online...
      hehe dapatlah jimat...

      Delete