Tunai janji makan aiskrim lepas tolong mommy siapkan kerja - Mrs Pip Dot Com

Monday, 12 August 2019

Tunai janji makan aiskrim lepas tolong mommy siapkan kerja

hi there, beberapa hari lepas mrs pip ada job yang perlukan bantuan Iman jadi model ... haha, so pujuk2 Iman utk bagi kerjasama tolong mommy jadi model kejap dalam gambar ...

Iman kalau sekeping  dua gambar, dia ok la, tp ni nak try few shots kan takut client reject, at least ada few pilihan lain kan ... jadinya mrs pip janji kalau Iman behave ikut arahan mommy, mrs pip janji blanja aiskrim ... sap sap sui kerja mrs pip, mmg cool la Iman dengar arahan mommy ... kejap saja dah siap tugas mommy ...

so, jomlah tunaikan janji dgn anak ... Iman mau beli aiskrim di rumah classmate dia since parents classmate dia mmg ada kedai jual aiskrim, lepas tu ada kolam ikan, dekat dgn sungai, ada mini nursery ... TAPI, time kami pigi tu, kedai dorang tutup ... kecewa si Iman ...

nnt mrs pip share Iman dan kawan2 melawat kawasan rumah classmate dia, dan ekceli mak kepada classmate si Iman ni, juga adalah bekas classmate mr.Husband time dorang primary n secondary school ... hehe.


tapi, misi makan aiskrim tetap berjalan, beli jak di tempat lain, so HAPPY SUGAR SUGAR la kitorang makan aiskrim dalam kereta ...

simple small promise macam ni pun dah buat anak anak mrs pip happy, alhamdulillah anak anak mommy, jangan cerewet2 tau, dan thanks Iman tolong mommy siapkan kerja dengan pantas senang dan mudah ...


kita selfie wefie dalam kereta , happy faces semua dapat makan aiskrim ... Iman request  mau makan aiskrim kon, so berCORNETTO lah kami ...

mrs pip simpan sini gambar Iman jadi model mommy , mmg mudah sangat Iman ni bekerjasama dgn mommy ... suruh minum susu, dia minum dgn happy .. suruh senyum, dia senyum ... siap ckp dgn mommy lagi nak buat pose mcm mana ...

Dumex dugro

thanks for reading, xoxo

cheers.

6 comments:

  1. comelnyaaa... kalau adik sy selalunya lepas tolong petang2 baru bole main kat rumah jiran haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sini jiran rumah jauh2 ... Kawasan kampung kan ..

      Delete
  2. Replies
    1. Tak tunaikan, nnt jadi hutang pulak kan , hehe.

      Delete
  3. good job Iman..haha..untung mummy ada model..hehe..belanja makan eskrim pun kira upah tau..penat posing..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, nasib baik Iman nak cooperate dgn mommy.

      Delete