Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com - Cerita Blog Mrs Pip

Saturday, 5 January 2019

Giveaway SemakanOnline.com Di Mialiana.com

hi there, jom join giveaway ni di blog mia ... kot kot rezeki tahun baru :))

Pembayaran Bantuan Sara Hidup 2019 atau BSH 2019 fasa pertama akan dibuat pada 28 Januari nanti. Bantuan tersebut dijangka memanfaatkan lebih 4.1 juta penerima di seluruh Malaysia. Terdapat lima jenis kategori bantuan untuk pembayaran BSH kali ini. (rujuk gambar di bawah)


Pembayaran pertama akan dibuat sebanyak RM300 untuk setiap isi rumah. Baki bayaran BSH yang akan disalurkan pada fasa kedua dan ketiga akan menggunakan kaedah baharu seperti yang diumumkan dalam Belanjawan 2019. Urusan kemaskini BSH 2019 akan dibuka semula dalam tempoh terdekat. Setiap penerima wajib kemaskini permohonan masing-masing sekurang-kurangnya sekali dalam tempoh 3 tahun. 

Untuk maklumat lanjut layari portal Bantuan Sara Hidup di https://bsh.hasil.gov.my


Giveaway ini dianjurkan oleh SemakanOnline.com dengan kerjasama Mialiana.com. Hadiah wang tunai sebanyak RM350 untuk dimenangi. Sila klik SINI untuk join.

wish me luck.

23 comments:

  1. Harap berjaya..niat kita bagi sokongan ja . Ada jg join sekali

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tenkiu .. Tak harap menang, tp nak support cik mia ni..

      Delete
  2. selamat berGA
    singgah sini dari GA yg sama
    all the best

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks singgah sini... all the best juga utk kamu.

      Delete
  3. Good luck!
    datang dari GA yg sama.
    dah follow sini.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks jenjalan sini yaya... all the best juga utk kamu...

      Delete
  4. Datang GA yang sama. Good luck bergiveaway mrs pip :)

    ReplyDelete
  5. KG pun join jugak ni...gud luck yaa

    ReplyDelete
  6. gud luck
    dari GA yang sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Salam

    Terima kasih sudi join giveaway ini. Semoga berjaya!

    - Mia Liana

    ReplyDelete
  8. Datang dari GA yang sama. All the best :)

    Done Follow

    https://1001resepimama.blogspot.com/2019/01/giveaway-semakanonlinecom-di-mialianacom.html

    ReplyDelete