Althea nak bagi 50% diskaun untuk keluaran make-up terbaru Althea! - Cerita Blog Mrs Pip

Monday, 7 January 2019

Althea nak bagi 50% diskaun untuk keluaran make-up terbaru Althea!

hi there, wah ... daebak ni! Althea akan melancarkan Althea Exclusive make-up set ... wow, so lepas ni Althea dah ada rangkaian make-up jenama sendiri ... tak sabar nak try make-up by Althea ni ...

since Althea akan melancarkan produk make-up sendiri ni, so Althea berbaik hati untuk memberikan DISKAUN sebanyak 50% kepada mereka yang membantu mewar-warkan mengenai keluaran produk make-up by Althea ni ... 

bagaimana untuk mendapatkan potongan harga sebanyak 50% make-up Althea Exclusive ni? senang saja, korang hanya perlu mengikut arahan Althea seperti yang mrs pip copy and paste di bawah ni:-


How do I Join the Pre-launch event?
STEP 1
Sign up with your name and email address.
STEP 2
Receive your own event page link.
STEP 3
Share the event page link with your friends and get 50% discount code.*
STEP 4
If your friend shares the link with their friends, she/he will also get 50% discount code. Event! Top 10 people who invite the most friends will receive the FULL MAKEUP SET as a reward!*
* Unique discount code will be sent to the email address that was used to sign up to the contest, prior to official launch on January 21, 2019 (subject to change).
below is the Althea Exclusive new make-up set
v
v
v
v


 jadi, suka tak dengan keluaran make-up terbaru Althea ni? nak dapatkan diskaun hebat sebanyak 50%?

sila >>> KLIK DI SINI <<< , dan support mrs pip untuk dapatkan diskaun 50% juga ok ... sayang korang ketat-ketat. thanks.

cheers.

20 comments:

  1. goodluck mrspip :)) nanti feii join

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. wish to have the whole set of make up from Althea.

      Delete
  3. Replies
    1. jom join , klik link yg mrs pip sediakan ...

      Delete
  4. Cantik nya makeup Althea tu. Berkenan pula.

    ReplyDelete
  5. mrs pip..napa goda kita..kita alergik kalau althea ni..mesti sangkut ni kalau masuk website dia..hehe

    ReplyDelete
  6. ishhh..tergoda aii tau...cantik sungguh makeup Althea ni...

    ReplyDelete
  7. ohooo ni peminat2 mekap xleh lepaskan peluang.
    kena grab cepat. banyak tu 50% off kan..

    ReplyDelete
  8. x sabar nak tunggu launch produk althea nie..tak leh miss nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. menarik kan, hope harga affordable ... so boleh beli terus semua satu set lengkap.

      Delete
  9. eeee. bestnyaa. Althea dh nak keluarkan produk makeup..love!

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalah .. kak pip pun punya perasaan >>> love juga.

      Delete