Tags a game-ish by Afifah Addnan " I'm a passionate blogger " - MrsPip Dot Com

Sunday, 23 December 2018

Tags a game-ish by Afifah Addnan " I'm a passionate blogger "

hi there, jom join play-a-tag "I am a passionate blogger" ... kita support each other ... yang ni dibawakan khas oleh blogger afifah addnan ... siapa siapa nak masuk bloglist afifah, bolehlah join tag game-ish  I am a passionate blogger ni ... 

Tags a game-ish by Afifah Addnan " I'm a passionate blogger "

macam mana nak join? senang saja, korang cuma perlu add banner kat atas tu kat dalam entry blog korang, lepas tu nyatakan three things that screams passionate blogger to you (3 perkara yang korang fikir tentang menjadi passionate blogger --- eh, betul erk translation tu mcm tu?) ...

kalau mrs pip la kan, three things that screams passionate blogger to me ialah:-

1/ rajin update blog (tak kisahlah nak update apa pun, asalkan blog tu tidak jadi sarang labah-labah)
2/ seseorang yang bila dia menulis tentang satu satu tajuk yang spesifik, dia tulis penuh informasi, menarik untuk dibaca dan kalau ada sub-topik yang perlu di follow up, dia akan tulis follow up topik tu .... memang passionate betul lah kan kalau gini ...
3/ blog yang ada niche (bila blog ada niche, blog tu boleh dijadikan sumber rujukan contohnya blog berkaitan perubatan) ...

jom lah join, kena tag 2 blogger lain, so mrs pip tag


lepas dah join ni, just pergi link afifah addnan dan tinggalkan komen di entry dia

tu saja.

have fun.

cheers.

9 comments:

  1. sama la kita..yg no.1 tu kdg tak ada idea nak update blog..haha..dh la tak banyak story nak share..adeh..kdg jenuh pikir nak share pasal apa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan, memang bukan senang nak jadi passionate blogger ni...

      Delete
  2. Wah.. main tag tag ye.. Selamat ber tags mrs pip..

    ReplyDelete
  3. Hehe kalau saya yang no.1 nak kata rajin tu rajinlah juga cuma kena tengok keadaan. Kalau sibuk terpaksalah tangguhkan dulu. Btw gud luck ye

    ReplyDelete
  4. Mrs. Pip bagi Mrs. A memang seorang passionate blogger dah!

    ReplyDelete