Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom - MrsPip Dot Com

Saturday, 15 December 2018

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom

hi there, jom ramai ramai join bloglist segmen mamapp ... nak join pun senang, just copy coding saja, yeah! wish me luck.

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom. Jemput sama-sama meriahkan.

Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom

Klik sini untuk JOIN.

Seperti yang mama ada beritahu dalam post sebelum ni, mama ni adalah sejenis yang suka blogwalking. Dan sesiapa yang ada di bloglist mama biasanya akan mama blogwalk dulu dengan syarat blog Tu kena selalu update la ye. Memandangkan dah nak masuk tahun baru aka umur baru bagi mama, maka mama mencari 20 blog untuk dimasukkan ke dalam bloglist mainpage mama, 

Bagi yang tak terpilih pula jangan lah risau, mama akan buatkan satu page dan masukkan kesemua link yang join segment ni.  dan Semoga dengan adanya segment ni akan membuatkan mama bertambah berkobar-kobar semangat blogging untuk tahun 2019.

Jom tengok syarat-syarat: 

1. Buat satu blog post bertajuk "Pencarian Bloglist 2019 Mamapipiedotcom". Tampal banner di ats beserta link ke post ini.
6. Follow Twitter: https://mobile.twitter.com/mamapipie
7. Follow FB page: https://m.facebook.com/mamapipie/
8. Tinggalkan link pernyertaan korang di post ini.

Done. Mudah saja kan. Bagi sesiapa yang ada masalah untuk nak buat perkara di atas dengan alasan munasabah mama tetap akan terima penyertaannya. Dun worry OK!

Segment ini berakhir pada 31/12/2018 11.59 Malam.

cheers.

20 comments:

  1. join

    https://cikaddacomel79.blogspot.com/2018/12/pencarian-bloglist-2019-mamapipiedotcom.html

    ReplyDelete
  2. TQ mrspip join segment bloglist mama.. muah3

    ReplyDelete
  3. asalam..Pip..2002 di UMS. tak terkira ramainya ..kadang campur coursew lain satu Dewan..tak kenal siapa.Hanya dalam lingkungan ja kenal ni di UMS..tq datang drop komen di laman etuza ya

    ReplyDelete
  4. Segmen Blist tu moga tersenarai ya

    ReplyDelete
  5. salam mrs pip singgah sini ..all the best ya dapat tersenarai pun raa happy dah

    ReplyDelete
  6. all the best dalam segmen dan selamat tahun baru 2019 :)

    ReplyDelete