Giveaaway buku by budakvanilla - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 1 December 2018

Giveaaway buku by budakvanilla

hi there, belum terlewat untuk join giveaway ni dari budakvanilla ... esok last day 2.12.2018, dan yang kaki buku tu, jom join kot kot menang buku fixi kan ... wish me luck tau ... nak join, sila klik banner kat bawah tu ... 


syarat syarat penyertaan pun tak leceh mana ... tak nak join di blog, boleh join di IG budak vanilla juga tau .. yeah!

soalan yang kena jawab "macam mana boleh terjebak dengan buku?"

sejak sejak tahun lepas, mrs pip selalu baca review novel daripada blogger blogger kaki buku, so salah sorang blogger yang mrs pip kagum boleh baca beratus buku setahun ialah blogger Sha, siapa tak kenal blogger Sha kan yang memang suka baca buku ... 

sejak dari situ, mrs pip start layan novel, slow slow baca novel ... lepas dah layan beberapa novel, mrs pip start beli novel buat koleksi sendiri ... bila dah terjebak baca novel, baru faham betapa seronoknya layan novel, lagi lagi kalau baca novel daripada penulis yang disukai ...

so far, mrs pip suka penulis novel lynn dayana dan the late puan melur jelita ... hope mrs pip boleh tambah koleksi novel dan akan datang maybe nak layan novel seram coz novel seram memang bukan kesukaan mrs pip, but why not try baca satu dua novel seram kan ...

cheers.

7 comments: