Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 6 November 2018

Planner 2019 Giveaway by Lullabyssz

hi there, wish me luck tau untuk dapatkan planner cantik dalam giveaway ni ... serius cantik tau planner dia ... giveaway ni berlangsung sehingga 30 November 2018 ni, so cepat korang , jangan lambat join ga ni ...


kalau nak join ga ni, jusk klik banner kat atas tu ... klik jangan tak klik pula ...

kalau bercerita pasal bulan November ni, teringat 4 tahun lepas, mrs pip lahirkan 2nd baby mrs pip iaitu Amin Johansen .. masih terkenang kenang saat melahirkan Amin ...

Amin lahir pada tarikh yang sangat cantik iaitu, 11 / 11 ... ianya juga merupakan tarikh yang dinanti nantikan oleh kaki shopping online mcm mrs pip >>> yeah, MYCYBERSALE berlaku pada 11/11 kan ...

so selain nak celebrate birthday amin, mrs pip akan diserang sakit jiwa sebentar kerana gigih nak shopping online cari barang pada harga yang murah pada waktu tu ... hahahaha, dasar mak kaki shopping online kan ...

so korang dah fikir nak beli apa time MYCYBERSALE nanti? mrs pip dah! ciaciacia ...

wish me luck tau.

cheers.

14 comments: