Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 26 November 2018

Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi

hi there, woot woot ... yeah, mrs pip kena tag oleh blogger hani dari jom bercontest untuk join giveaway ni ... since agak lama menyepi ndak join mana mana GA, so jomlah kita join GA menarik ni ...

macam yg korang nampak ler kat banner ni kata mystery boxes giveaway, so jangan tanya tau apa hadiah GA ni ... korang join , sure ada chances untuk jadi salah seorang 5 pemenang yang dicari ... kalau nak join, klik banner di bawah ni tau.


syarat syarat penyertaan pun mrs pip copy paste senang nak rujuk ...

WAJIB;

- FOLLOW this blog (click here)
- CREATE A POST with the title 'Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi'
- Letak BANNER giveaway ni dalam post korang
- BACKLINK kan banner tu, using link post ni (here's the link)
- TAG 3 OTHER BLOGGERS dalam post tu, make sure diorang tahu tau! Roger them!
- PUBLISH! And SUBMIT link entry korang dekat comment section bawah ni
 
ada SYARAT EXTRA juga , tapi since tak wajib so tu mrs pip tak copy paste yer ... yang wajb ja mrs pip copy , hehe ...

jom kita join ramai ramai ... mesti best kan since hadiah tu mystery ... 

since kena tag 3 blogger lain, so mrs pip nak tag 


wish me luck.

cheers. 

19 comments:

  1. Singgah pagi

    https://jm2u.blogspot.com/2018/11/mystery-boxes-giveaway-by-liyana-jasmi.html?m=1

    ReplyDelete
  2. Best of luck, Mrs Pip.. Thanks for tagged me.. Insha Allah saya akan join..

    ReplyDelete
  3. Terima kasih tag LZ..
    Semoga rezeki menyebelahi Mrs. Pip..
    Good luck!..

    ReplyDelete
    Replies
    1. gudluck LZ, semoga ada rezeki utk kita semua.

      Delete
  4. Thank you for joining and good luck! Hehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Liyana, semoga ada rezeki utk kak pip.

      Delete
  5. Salam. Fiza singgah BW dari segmen yang sama. Semoga berjaya.
    https://ourmemoria.blogspot.com/2018/11/mystery-boxes-giveaway-by-liyana-jasmi.html

    ReplyDelete