Lazada 11.11 Blogger Contest - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 9 November 2018

Lazada 11.11 Blogger Contest

hi there, yeah! Lazada blogger contest datang lagi ... dan kali ni hadiah bukan calang calang tau, kalau menang memang berbaloi sangat :)) ...

Lazada 11.11 blogger contest

Lazada dihatiku

selain lazada blogger contest sempena mycybersale 11.11, Lazada juga of course buat sale gila-gila, so memang happy sangat mrs pip bila dapat tau ada sale , banyak barang boleh cekup kat Lazada dengan harga yang sangat affordable ...

Lazada 11.11 Blogger Contest
Lazada 11.11 Blogger Contest

ada beberapa produk yang mrs pip nak beli sempena Lazada sale ni tau ... memang berharap boleh slash down lagi harga tu time sale ni nanti ...

baby bullet food blender
baby bullet food blender

baby bullet food blender ni dah lama nak beli, tapi teragak agak coz tak berapa reti nak guna ... hahaha, dasar alasan apakah ini? tapi bila ternampak ada mommy yang share info pasal baby bullet food blender ni, hah terus la teringin nak satu juga ...

korang bukan tak tahu mrs pip ada baby kecik ni, dah nak masuk 3 bulan ... pejam celik tak lama lagi masuk 6 bulan, dah start makan solid food kan ... memang sesuai beli baby bullet food blender ni ...

selfie ring light
selfie ring light
biasalah beauty blogger kannnn, orang lain ada ring light, I pun nak juga ... hehe ... ala, kita pun nak gambar selfie nampak cantik :)) ...


mesin jahit? pandai ke menjahit ni? bahaha, bab menjahit memang selalu gagal .. tapi macam leceh pula bila seluar anak anak terkoyak dan perlu ditampal kena hantar tailor ... well, anak anak mrs pip ni lasak la sangat kalau di sekolah, baik Iman mahupun Amin, seluar sekolah dorang rabak di bahagian lutut ... 

bila ditanya kenapa koyak? dorang jawab terjatuh time main lari lari dengan kawan ... lepas tu mrs pip hantar tailor minta tampal, dah tampal baru-baru ni koyak lagi seluar dorang ... jadinya, fikir fikir dan fikir, better beli satu mesin jahit ....lepas ni belajar tampal sendiri ... 

setakat ni,  inilah 3 item yang mrs pip berkenan nak dapat sempena Lazada 11.11 sale ni kan, tapi kalau menang blogger contest ni, lagi awesome, coz mrs pip boleh beli lebih extra barang ... memang syok!

dan jangan lupa temujanji bersama Lazada sempena 11.11 Shopping Festival (https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1) yang akan berlaku pada 11 November 2018 di Lazada Malaysia tau ...

kalau nak join lazada blogger contest ni, baca cara penyertaan yang Lazada tetapkan ok ...

Cara penyertaan :

1. Tulis satu ‘blog post’ dengan menjawab soalan berikut: Apakah 3 produk (atau lebih) yang anda rancang untuk membeli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival? Kongsikan Bersama kami!

2. Anda perlu menyebut tentang 11.11 Shopping Festival (https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1) yang akan berlaku pada 11 November 2018 di Lazada Malaysia.

3. Pastikan artikel anda mengandungi ‘screenshot’ untuk kesemua produk yang anda nyatakan.

4. Pastikan blog anda mempunyai sekurang-kurangnya 3 post yang sedia ada.

5. Sila sertakan link artikel anda melalui email ke contest@lazada.com.my dengan subjek: Lazada 11.11 Blogger Contest.

6. Anda boleh menggunakan apa apa bahasa semasa memuat naik artikel.

7. Terdapat 2 kategori dalam pemilihan pemenang. Semua peserta layak mendapat tempat untuk kedua-dua kategori.

Sertai dan and berpeluang untuk untuk memenangi RM1,111 RM100 atau RM75 Baucar Lazada!

100 pemenang bertuah:

Hadiah Utama: 1 x RM1,111 baucar tunai
Hadiah Kedua: 11 x RM150 baucar tunai
Hadiah Ketiga: 88 x RM75 baucar tunai

Cabar diri anda untuk menjadi kreatif dan merebut hadiah yang bernilai RM600 bagi kategori kreativiti untuk post anda. 3 post terbaik akan dipilih oleh pihak Lazada.

Hadiah Kreativiti:

Hadiah Utama: 1 x RM600 baucar tunai
Hadiah Kedua: 1 x RM300 baucar tunai
Hadiah Ketiga: 1 x RM100 baucar tunai

Pertandingan ini akan bermula dari 1 November hingga 11 November.

*setiap baucar yang bernilai RM30 adalah dengan pembelian yang bernilai minimum RM100 untuk satu transaksi (bergantung pada terma dan syarat)

am I the lucky winner?

cheers.

13 comments:

  1. Goodluck tau mrspip ☺️ Ika pun join jugak.

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/11/hadiah-dari-blogger-sis-kinah.html?m=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ika, n goodluck juga join contest ni.

      Delete
  2. Good luck! Mrs. Pip and happy shopping

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Mrs A ... rambang mata tengok mycybersale ni..

      Delete
  3. kite pun tengah cari blender baby tu.. baby ujg bln ni dah 6mth..hhihii.. all the best sis...kite pun dah join ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya ni masih fikir2 lagi mana satu blender nak beli ...

      Delete
  4. Semoga berjaya.. Blander baby tu ohsem..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks sha.... berjaya menang bolehlah blanja beli blender tu kan...

      Delete