Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com - Cerita Cinta Surirumah

Tuesday, 6 November 2018

Birthday Giveaway by MaisarahSidi.com

hi there, mrs pip join giveaway dari blogger maisarah sidi ... giveaway ni sempena birthday maisarah, dan hadiah yang disediakan pun tak sikit tau ... satu hadiah utk ucapan paling kreatif, dan 5 hadiah untuk pemenang bertuah ... giveaway ni berlansung sehingga 2 December ni tau, so meh join cepat cepat ... plus nak join pun senang jer syarat syaratnya ...


korang yang nak join, sila sila klik banner di atas tau ...

sempena birthday maisarah, mrs pip nak wish

A birthday is sent your way
hoping you will have a wonderful day
surrounder by people you hold most dear
gathered to celebrate one more year
A happy day is wished for you
i hope it lasts the whole year through!
HAPPY BIRTHDAY MAISARAH SIDI.


blog Maisrah so sweet dengan pilihan putih dan merah jambu ... senang nak loading, clean, tak serabut ...  dan yg nak kan perkhidmatan blog design atau doodle, bolehlah request harga kat maisarah tau ... muah.

wish me luck.

cheers.

4 comments: