Pemenang Bertuah Beauty Giveaway by Mrs Pip - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 15 October 2018

Pemenang Bertuah Beauty Giveaway by Mrs Pip

hi there, hari Isnin yang nan indah ni, mrs pip nak announce pemenang bertuah beauty giveaway by mrs pip ... pemilihan dibuat menggunakan random.org ... hanya ada seorang pemenang bertuah untuk giveaway mrs pip ni ya, dan buat mereka yang tak menang tu, janganlah kecewa kerana insya allah mrs pip akan buat satu lagi giveaway hujung tahun ni bertemakan NOVEL ... ada ke yang nak join lain kalau mrs pip buat tema novel? 

Pemenang Bertuah Beauty Giveaway by Mrs Pip
Pemenang Bertuah Beauty Giveaway by Mrs Pip

so, NOMBOR BERTUAH yang terpilih di random.org ialah no #36 ... so siapakah yang bertuah ini? mrs pip nak korang check nombor bertuah korang, so kalau ni nombor korang, sila sila sila contact mrs pip untuk pengurusan hadiah T_T

Pemenang Bertuah Beauty Giveaway by Mrs Pip
Pemenang Bertuah Beauty Giveaway by Mrs Pip

Pemenang bertuah yang memegang #36, sila hantar details ke email mrs pip ya.

sila info mrs pip, dan emailkan ke sukasukasurirumah@gmail.com

Name Penuh:
Alamat Lengkap:
No. Phone:

dan hadiah kemenangan, seperti mrs pip dah announce hari tu merupakan beauty products yang mrs pip akan beli di laman web Althea, dan akan dihantar terus ke alamat pemenang ya.

nak check senarai peserta Beauty Giveaway By Mrs Pip, sila klik link >>> DI SINI <<< , dan semua yang join giveaway mrs pip ni, akan dimasukkan ke dalam bloglist sehingga giveaway yang akan datang, insya allah hujung tahun ni.

thanks you ols!

cheers.

16 comments: