Magic water book murah untuk Iman dan Amin - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 18 October 2018

Magic water book murah untuk Iman dan Amin

hi there, hari tu mrs pip ada nampak magic water book ni di satu website, tapi harga mcm mahal, so tak jadi beli .. lepas tu bila mrs pip beli OTG smartphone cover with keyboard and mouse tu, seller tu ada jual magic water book ni, dan harga pun affordable.

dan kebetulan pula mrs pip kena cukupkan pembelian bernilai RM35.00 daripada seller tu supaya boleh claim free shipping, jadi terjebak akhirnya beli magic water book ni ... harga untuk satu magic water book ni cuma RM5.95, so belilah dua , satu untuk Iman, satu untuk Amin.

nak tengok OTG smartphone cover with keyboard and mouse yang mrs pip beli, boleh klik >>> DI SINI <<< kot kot korang pun berminat nak beli OTG smartphone cover with keyboard and mouse .. harga murah murah jer tau, dengan beberapa pilihan corak yang menarik ...

 magic water book murah
 magic water book murah

nowadays ni, lil' Iman memang suka sangat lukis dinosaur, ni semua gara gara penangan tengok Jurasic Park Fallen Kingdom tu la ... lepas tu, boleh dikatakan sekarang ni, memang hari hari lil' Iman nak tengok cerita Jurasic Park Fallen Kingdom ni, nasib baik ada CD kan ... bila ternampak yang magic color book ni ada dinosaur , terus pilih yang ni ... 

Magic water book murah
Magic water book murah 

magic color book ni, kalau yang tak tau, so meh sini mrs pip share la mengenai magic color book ni (copy and paste yer) :-

  • water painting, 5 pages, 4 pages for painting
  • can be used repeatedly, claimed non-toxic material
  • before use, soak the tip (pen) for a few minutes, and then easily paint after the pen is softened
  • the brush can be filled with tap water without pigment
  • wipe clean with disposable rag after use, and then close the picture after drying to prevent the album from being damaged
  • the contact with the water will change color, but it should not be soaked in water
  • after painting, you can wait until the picture book is dried before you can close it
  • the brush is not used for a long time, please pour the water clean and save it
  • water changing ink does not contain harmful substances. it has been tested by EN71-3 and is a safe water based silk screen color changing ink. the seal produce an odor that only needs to be placed in a ventilated place, and the odor will disappear.

kalau korang berminat mau beli, boleh terjah link ni (kalau item ni still ada stok ya)


mrs pip just share for info jer.

cheers.

10 comments:

  1. Menarik buku ini.. Kalau dapat kat anak sha nie, memang bahagialah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok bagi budak budak main warna warna ...

      Delete
  2. memang murah tu mpy..menarik jugak warna dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. buku tu banyak choice , ada dlm 5 jenis boleh pilih...
      magic pen tu guna air ja, bila air tu habis, boleh refill...
      buku tu pun boleh wipe dan kaler semula.

      Delete
  3. dah kebetulan beli utk mami punya, pakej beli utk anak sekali kan..nnti anak bising pulak..utk mummy ada..utk kitaorang punya mana?hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, mcm tau tau ja ... tak sah kalau anak anak tak menyelit sama.

      Delete
  4. menarik ni. anak-anak mesti suka

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak anak suka bila dpt main kaler2 ni.

      Delete
  5. Macam menarik je..thanks share link..nak usha juga ni untuk anak-anak

    ReplyDelete
    Replies
    1. best juga bagi budak2 main kaler2 , harga pun murah ...

      Delete