Hadiah Beauty Giveaway By Mrs Pip - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 4 October 2018

Hadiah Beauty Giveaway By Mrs Pip

hi there, baru ada kesempatan untuk update blog ... so seperti yang korang tahu, mrs pip sedang mengadakan Beauty Giveaway By Mrs Pip , dan giveaway ni akan tamat pada 6 Oktober 2018 ... few more days left sebelum giveaway tamat ... dan hari tu mrs pip ada mention hadiah dan cara pemilihan pemenang akan mrs pip bagitau kemudian ... 

Hadiah Beauty Giveaway By Mrs Pip
Hadiah Beauty Giveaway By Mrs Pip 

so entry hari ni nak share kat korang semua HADIAH yang bakal dimenangi oleh PEMENANG BERTUAH untuk beauty giveaway mrs pip ni ...

sebelum tu, mrs pip ucapkan terima kasih kerana join giveaway mrs pip ni, dan terima kasih juga kerana bagi feedback mengenai blog mrs pip, dan yang mana mana bertanya soalan tu, ada yg mrs pip sudah jawab di ruangan komen korang, dan ada yang mrs pip akan jawab dalam entry seterusnya , so stay tune untuk jawapan tu ya!

dan untuk pemenang pula, hadiah pada mulanya mrs pip nak bagi sebahagian daripada facial mask sheet yang mrs pip beli di shopee >>> Malie Facial Sheet Mask Murah di Shopee <<< , namun memandangkan since ada baby ni, nak keluar rumah sedikit rumit , so betterlah mrs pip belikan hadiah secara online dan dihantar terus ke alamat pemenang , tee hee :))

jadi, hadiahnya ialah 

v
v
v
v
v

Pemenang Utama x 1

Barangan dari laman web Althea bernilai RM45.00

......

dan semua yang join giveaway ni , akan dimasukkan ke dalam bloglist mrs pip 
untuk satu tempoh yang tidak ditetapkan.

dan RM10 x 2 pemenang sekiranya mencapai 50 penyertaan dan ke atas

*****

cara pemilihan pemenang

Pemenang akan dipilih secara random menggunakan 

random.org atau cabutan nombor bertuah
(akan ditentukan kelak)

beuaty giveaway

yang nak join giveaway ni, ada masa lagi, so pleaseeeeee klik banner di atas ya.

thanks.

cheers.

6 comments:

  1. Yeah.. semoga menjadi antara yang bertuah..

    ReplyDelete
  2. mintak2 menang yg Althea tu..hehe

    ReplyDelete
  3. minta2 ada rezeki rabia untuk menang

    ReplyDelete
  4. wahhhh harap ada rezeki lah menang :P

    ReplyDelete
  5. Wah, bestnya hadiah ni. Rugi pula tak join.

    Btw... Jemput join giveaway, TQ :)
    https://greennnpandacraft.blogspot.com/2018/10/gpc-kawaii-octopus-giveaway.html

    ReplyDelete