GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 10 October 2018

GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM

hi there, jom join giveaway ... kalau menang, dapatlah seketul planner cantik T_T , yeah. syarat syarat penyertaan pun tak susah mana ... giveaway ni tamat pada 31 Oktober 2018 ... nak join, klik banner di bawah ok ...



1. Follow blog shfyqhazhr - (click here) *wajib

2. Follow ig & FB - @shfyqhazhr | Shafyqah Azahar *takwajib

3.Copy banner dan buat satu entry bertajuk GIVEAWAY PLANNER 2019 by SHFYQHAZHR.COM *(please backlink to this post) *wajib

4. Dalam entry penyertaan boleh komen mengenai blog sha ; kekurangan blog sha / apa yang perlu ditambah atau dibuang! & kalau korang rajin lagi bolehlah komen di entry entry lama sha hehehe *takwajib

5. Jangan lupa tinggalkan link entry korang kat komen di post ni!

Blog Sha laju loading dan cantik ... 
background putih , nampak kemas dan bersih ...

wish me luck ya.

cheers.

22 comments:

  1. singgah sini..good luck
    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  2. Datang dari GA yang sama. Goodluck.

    https://ikashoid.blogspot.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  3. Hai,jom join segmen saya!

    https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/2018/10/segmen-saya-nak-buku-free-by-cuya.html

    ReplyDelete
  4. Salam ziarah dari GA Yang sama...

    Semoga berjaya ..😊
    http://www.mariafirdz.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  5. Salam, Maisarah singgah dari GA yang sama. Semoga berjaya ;)

    http://www.maisarahsidi.com/2018/10/giveaway-planner-2019-by-shfyqhazhrcom.html

    ReplyDelete
  6. Ana join juga. Semoga ada rezeki Mrs Pip ye.

    ReplyDelete