Lil' Iman join peraduan mewarna || 8.9.18 - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 9 September 2018

Lil' Iman join peraduan mewarna || 8.9.18

hi there, throwback cerita kemarin 8.9.18 , lil' Iman join peraduan mewarna sempena bulan kemerdekaan ... well, ni laoshi dia lah yang suruh join for fun saja ...

lil' Iman ni, kitorang sedia maklum, bab bab mewarna ni dia memang tak capai tahap lulus lagi ...

pendek kata, bakat mewarna / melukis lil' Iman masih belum berjaya dikeluarkan lagi ... setakat lukis ketam, lukis dinosaur, lukis octopus, lukis ikan tu bolehlah sikit sikit ... tapi wewarna? adoi, lil' Iman main hentam kromo jak tu ...

pertandingan mewarna ni diadakan di kawasan Serambi Membakut jam 8.30 pagi , dan penyertaan dalam 30 orang kalau tak silap ...

bakat mewarna lil' Iman yg tidak seberapa

mrs pip tak pergi tengok lil' Iman mewarna coz still berpantang melahirkan lil' Nami ... so, lil' Iman dan mr.Husband berdua saja yang pergi .... lil' Amin pun tak join, just stay at home temankan mrs pip and baby ...

well, walaupun tak menang (budak2 lain semua kaler lukisan cantik gila2 kata mr.Husband), tapi it was a good exposure and experienced for lil' Iman , dia pun happy dapat main kaler2 ...

dia bukan faham pun yang ni ialah coloring contest ... ndak menang ndak apa, yang penting lil' Iman enjoy mewarna dengan kawan kawan ...

till then, kot kot tahun depan bakat mewarna lil' Iman ada improvement, bolehlah join coloring contest lagi T_T

cheers.

8 comments:

  1. Nanti dah besar sikit ni, mesti pandai mewarna ni nanti.. Yang ni pun not bad jugakk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. bolehlah .. lil' Iman ni kalau mewarna, asyik nak cepat ja.

      Delete
  2. alahh, comel jak tengok iman ni hhi

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks you ... hihi, comel mcm upiin ipin tak?

      Delete
  3. Penyertaan tu yang penting
    untuk dia timba pengalaman

    ReplyDelete
  4. tak pe..yg penting exposure tu yg penting..boleh asah lagi bakat mewarna..joint for next year plak lil iman..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope ada next year , nak bg dia join nnt.

      Delete