Tiada lagi kulit kasar dengan losyen Nivea; Vanilla and Almond Oil - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 2 August 2018

Tiada lagi kulit kasar dengan losyen Nivea; Vanilla and Almond Oil

hi there, mrs pip dan losyen badan sukar untuk berpisah! memang mrs pip penggemar body lotion, apa saja body lotion yang sweet sweet bau dia, mrs pip suka ... so, bila nampak Nivea body lotion yang baru ni dengan haruman Vanilla dan ada Almond Oil, so haruslah mencuba pakai ... best ke tak kan ... hehe.

Nivea body lotion ni, mrs pip tidak pasti harga di luar , yang ni mrs pip beli sempena Hermo 612 Sale hari tu , Bundle Box "Pick Any 4 items for RM48.00" ... so, ni adalah antara 2 items yang mrs pip beli untuk Bundle Box tu ... yang dua items lagi, mrs pip beli 2 jar Loreal Pure Clay Mask Illuminating ... kalau korang nak tahu lebih lanjut tentang Loreal Pure Clay Mask tu, bolehlah terjah entry mrs pip terdahulu


so, berbalik kepada Nivea body lotion Vanilla & Almond Oil ni, mrs pip sertakan sedikit info mengenainya ...

Product Details (Source : Here)

NIVEA® Body Lotion Infused with Vanilla Scent and Almond Oil transforms dry skin into smooth, radiant skin. The unique formula with gentle Vanilla scent blends natural Argan Oil with a fast absorbing lotion. Provides deep moisture for 24 hours with no greasy feeling.
  • Gentle Vanilla scent
  • Transforms dry skin into smooth, radiant skin
  • Provides deep moisture for 24 hours with no greasy feel
  • Paraben free
  • Dermatologically tested and approved

mrs pip sudah few weeks guna body lotion ni, harum memang harum ... scent body lotion ni just nice, bau dia tak kuat sangat menusuk hidung ... just ok for mrs pip ... satu lagi, dah nama body lotion kan, selepas sapu di kulit, of course la kulit licin , muehehe ... tapi kalau nak hasil yang berkesan, kenalah guna setiap hari ... mrs pip guna up to 4 times a day , pagi tengahari, petang dan malam ... nak sangat kulit tak kering kan ... dah lah sekarang ni cuaca panas sungguh ... dan satu lagi, bila pakai memang tak rasa lah ada greasy greasy kat kulit ... selesa pakai. I like.


kalau korang yang nak beli body lotion ni, boleh ja sama ada beli di kedai, atau beli secara online ... ada few websites yang jual body lotion ni ... mcm mrs pip, beli kat Hermo saja ... 

Hermo Official Website
>>> www.hermo.my <<<

cheers. 

5 comments:

  1. duk usha jugak kat kedai takbeli beli huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, saya beli coz suka bau losyen ni ...

      Delete
  2. saya tak baper suka plak pakai lotion..rasa berminyak je badan..especially bila berpeluh atau kena air..ishh..tak selesa...but saya suka bau2 lotion yg lembut, wangi.sedap je bau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada sesetengah lotion mmg buat kulit makin berminyak ...
      selalu kalau guna lotion, mmg guna nipis2 ja ...
      tp nivea ni so far senang nak serap , and bau pun soft ...

      Delete