Giveaway Yeayyy, this is my birthday month - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 16 August 2018

Giveaway Yeayyy, this is my birthday month

hi there, ok jom lah join giveaway daripada supermak ni ... GA berlangsung selama sebulan you ols! lepas tu kan, hadiah yang disediakan pun best best .... buat supermak CIK LA yang rajin menulis di blog dan banyak info menarik, mrs pip ucapkan selamat hari jadi, semoga cik la dilimpahkan kesihatan yang baik dan rezeki yang murah dan dipermudahkan semua urusan ...


so korang yang tak follow lagi GA ni, jom kita ramai ramai follow ... yang nak follow GA ni, korang cuma perlu klik banner kat atas tu ya ...

wish me luck tau ...

cheers.

24 comments:

  1. Assalamualaikum Mrs. Pip. Tq atas doanya ya.. Amin!

    Boleh check senarai peserta di link berikut

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/08/senarai-peserta-giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday-month.html?m=1

    ReplyDelete
  2. Singgah sini dari Giveaway yg sama. Follow your blog too sis. Goodluck!

    https://cutiedailydesigns.blogspot.com/2018/08/giveaway-yeayyy-this-is-my-birthday.html

    ReplyDelete