GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com - Cerita Cinta Surirumah

Friday, 3 August 2018

GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com

hi there, wah bila nampak ada giveaway lalu kat reading list, terus lah join ... macam best juga giveaway ni ... bila check blogger ni, alahai cute la dia .. seorang pendidik ... dan eh, Sabahan gitew ... senegeri la kita pulak ... 

hadiah yang disediakan, memang menarik ... kalau dapat, memang rezeki untuk baby dalam perut mrs pip ni lah ... so wish me luck! mrs pip copy and paste syarat2 mudah penyertaan dan hadiah menarik yang bakal diterima pemenang ya ...

HADIAH
Giant Teddy
seperti dalam banner di atas

SYARAT PENYERTAAN

1. Follow Blog Diyana Tjuman (scroll kat follower gadget)
2. Follow Facebook Page @DT's BLOG
3. Follow Facebook Page @Cubre Mi Foundation Ranau
4. Follow Instagram @diyanatjuman
5. Copy banner diatas
6. Buat entry tajuk "GIVEAWAY PERTAMA by diyanatjuman.blogspot.com"(backlink tau!)
7. Tinggalkan komen korang kat bawah dengan link entry

PENGUMUMAN!

Giveaway ni akan terbatal jika hanya terdapat 9 penyertaan.
Hadiah akan ditambah sekiranya giveaway mendapat sambutan. *If :)
Giveaway berlangsung bermula 28 Julai 2018 hingga 18 Ogos 2018.
Pemenang akan dipilih dan diumumkan pada 20 Ogos 2018.

yang nak join giveaway ni, korang jangan segan segan klik banner di atas tu ... hiks, cute betul teddy bear dalam gambar tu ... nak satu!!!

selamat bergiveaway.

cheers.

11 comments:

  1. terima kasih sudi join giveaway pertama saya =)
    good luck ya ;)

    ReplyDelete
  2. all the best mrs pip,,, nak p join la... hehe

    ReplyDelete
  3. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama https://ourmemoria.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete
  4. goodluck mrspip :)

    Ika datang singgah sini https://ikashoid.blogspot.com/2018/08/book-review-objection-by-rehan-makhtar.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ika... tq singgah lawat blog mrs pip.

      Delete
  5. Goodluck. Singgah dari GA yg sama :)

    ReplyDelete
  6. SINGGAH DARI GA YANG SAMA
    http://cikcappuccinolatte.blogspot.com/2018/08/giveaway-pertama-by-diyanatjumanblogspo.html

    ReplyDelete