SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 25 July 2018

SEGMEN Tambah Duit Dengan Kerja PARTIME Dari EJULZ

hi there, so join segmen dari blogger Ejulz ... baru ada kesempatan hari ni nak join, nasib belum habis tempoh, padahal Ejulz dah invite utk join segmen ni awal2 hari tu ... hadiah hadiah untuk pemenang nampak menarik ... yang nak join segmen ni, jangan malu malu klik banner kat bawah tu tau, dan tarikh akhir segmen ni ialah pada 31 Julai 2018.


buat masa ni, mrs pip tiada plan nak buat kerja part time, tengah preggy kan ... macam tak larat nak buat extra kerja pula ... cukuplah setakat kerja memblogging sahaja ... tapi kalau diberi peluang, mrs pip nak buat kerja part time jadi cikgu tuition maths untuk pelajar sekolah rendah ... dulu mrs pip mengajar part time jadi cikgu tuition, setahun la juga mengajar ... tapi mrs pip tak continue pasal penat kejar masa , mana nak kerja full time siang hari , lepas tu malam pula 3 kali seminggu kena mengajar tution, dari jam 6 pm - 9 pm ...  tapi pengalaman jadi cikgu tuition tu walaupun setahun saja, cukup seronok dan mengujakan ... then baru tahu, alahai memang penat jadi seorang pendidik ni ... 

apapun, wish me luck kot kot menang segmen ni T_T teehee ...

cheers.

3 comments:

  1. Salam, Fiza singgah BW dari segmen yang sama http://ourmemoria.blogspot.com/2018/07/segmen-tambah-duit-dengan-kerja-partime.html

    ReplyDelete