GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 8 July 2018

GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP

hi there, mrs pip join giveaway menarik daripada blogger Siti Yang Menaip ... wow! ada team Melbourne dan team Sydney ... hurm, nak join team mana satu ni, dua dua pun menarik .... nak join pun senang, dan nak tahu hadiah menarik tu apa, meh sini mrs pip kongsi untuk pengetahuan korang ... kalau nak join, korang cuma perlu klik banner kat bawah tu tau :)) ...

SOUVENIRS :

1. #TeamMelbourne
Tshirt Melbourne (M) + 1 Fridge Magnet

2. #TeamSydney
Tshirt Sydney (M) + 1 Fridge Magnet

Tambahan 3-5 unit random souvenirs bergantung kepada sambutan =)

SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

Warganegara Malaysia

Follow blog SITIYANGMENAIP - tak disemak jujur pada diri sendiri

Buat satu entry bertajuk 'GIVEAWAY SOUVENIRS BY SITIYANGMENAIP' - tag seorang saja rakan blogger dan link kembali pada entry INI sahaja
Tinggalkan komen link entry penyertaan pada ruangan komen entry INI sahaja dan nyatakan 'team' pilihan korang (pilih satu sahaja) : #TeamMelbourne atau #TeamSydney
Pemenang bertuah akan dipilih secara cabutan nombor penyertaan (draw lots)
Cabutan penyertaan akan dilakukan mengikut kelompok 'team' yang dipilih


memandangkan kena tag seorang kenalan blogger, so mrs pip nak tag blogger Shahida daripada KasihkuAmani.blogspot.com .... muehehe, jomlah Sha, kita join sama sama GA ni, kot2 ada rezeki nak menang kan ....

dan mrs pip nak join team Sydney!

and wish me luck too!

cheers.

10 comments:

  1. terima kasih sudi join GA. all the best..

    semak penyertaan disini yaa :
    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2018/07/giveaway-souvenirs-by-sitiyangmenaip.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeah, harap2 ada rezeki untuk kak pip menang GA :))

      Delete
  2. hahhaa kita tak sama team! Good luck kak pip :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, ni mesti pilih team melbourne ni ...

      Delete