Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 9 June 2018

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom

hi there, mrs pip join segmen special bloglist 7 juta by sayidahnapisahdotcom ... eh, sayidah tu siapa? muehehe ... biasa kita panggil dia Kak Cik, budak yang 17 years old forever ... kalau tak percaya , pi terjah blog dia, mmg Kak Cik ni baby face ...

Segmen Special Bloglist 7 Juta by sayidahnapisahdotcom nak join sila klik banner

mrs pip suka blog Kak Cik ni pasal dia suka menulis entry yang informative ... banyak info boleh dapat kat blog dia ni, selain tu ada tutorial juga ... Kak Cik ni la yang ajar mrs pip bab google analytics, kalau tak sampai sekarang tak faham fungsi google analytics ni apa ...thanks Kak Cik jadi tutor ajar google analytics ni ...

mrs pip harap Kak Cik akan terus sukses berblogging ...

cheers.

16 comments:

  1. good luck mrs pip! nak join jugak la hehe

    ReplyDelete
  2. nnti nk joint la segmen kc ni..ha'ah comey je kc ni..forever 17th gitu..haha

    ReplyDelete
  3. Singgah melawat dari GA yang sama. Good luck. :)

    https://dindamaisarra.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete
  4. first perenggan pun dah buat kc kembangg acamno nii hahahaha. Alhamdulillah lega kak pip suka blog kc hee. thankyou join <3

    Boleh check no.peserta di sini http://www.sayidahnapisah.com/2018/08/senarai-41-peserta-segmen-special-bloglist.html :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. biarlah kembang ... jangan meletup dah .. hihi.

      Delete
  5. Dtg dari segmen yg sama. Selamat bersegmen.

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2018/06/segmen-special-bloglist-7-juta-by.html

    ReplyDelete