GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 10 June 2018

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM

hi there, bila mood nak menulis entry blog ke laut, so daripada duduk depan laptop tak tau nak buat apa, betterlah join mana mana giveaway kan ... yang ni giveaway dari fyqa , since fyqa ada letakkan link kat komen entry mrs pip mengenai giveaway yg dia tengah buat, terus join nanti lupa ... muehehe...

GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM
GIVEAWAY SUKA SUKA BY SHFYQHAZHR.COM
kalau nak join, korang klik la caption bawah banner tu ... apa yang mrs pip suka pasal blog fyqa, loading laju ...lepas tu blog nampak simple ... sidebar pula , hope boleh letak 'hot post this week' sebelum iklan yg di pasang di atas tu ... ni pendapat peribadi jak tau ... 

buat fyqa, keep on blogging ya ... 

dan wish me luck juga ... hadiah menarik ... nak tahu kenalah klik caption bawah banner tu ya ...

cheers.

4 comments: