COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAH - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 18 June 2018

COMEBACK GIVEAWAY by BYZURA HALIFAH

hi there, join giveaway kali ni dari blogger Byzura, salah sorang sabahan blogger juga ni ... GA ni akan tamat pada 7 Julai 2018, ada masa lagi kalau korang nak join ... syarat2 penyertaan pun senang, hadiah pun menarik ... jom join ramai ramai ... the more the merrier kan ... kalau korangnak join, klik banner kat bawah tu ...


wish me luck, kot kot menang hadiah menarik yg disediakan tu ... muehehe...

anyway, selamat hari raya Byzura ...

cheers

9 comments:

  1. All the best! Selamat bersegmen dan selamat hari raya MRS PIP :D

    ReplyDelete
  2. dari giveaway yang sama all the best

    ReplyDelete
  3. Dari segmen yang sama.Salam perkenalan :)

    https://fitrigiveawayblog.blogspot.com/2018/07/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html

    ReplyDelete
  4. Salam singgah daripda segmen yang sama..

    http://www.shikinrazali.com/2018/06/comeback-giveaway-by-byzura-halifah.html

    ReplyDelete