"Buka Buku Baru" Giveaway by Mai - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 9 June 2018

"Buka Buku Baru" Giveaway by Mai

hi there, mrs pip nak join "Buka Buku Baru" Giveaway by Mai  ... jom join secara berjemaah ... giveaway ni diadakan oleh Mai pasal dia nak kawin raya nanti ... wah, naik pangkat Mai from single to be someone wife gitu ... tahniah Mai! mrs pip happy for Mai, semoga perkahwinan berjalan dengan lancar dan bahagia hingga ke jannah ...

"Buka Buku Baru" Giveaway by Mai
"Buka Buku Baru" Giveaway by Mai
nak join klik banner di atas

since Mai nak kawin , so mrs pip ada sedikit pesanan buat Mai bakal pengantin baru .... perkahwinan ialah penyatuan dua hati, perkahwinan bermaksud kita bersedia berkongsi suka duka bersama pasangan dan menerima baik buruk pasangan kita ... dan saling nasihat menasihati di antara satu sama lain ... jangan cerita masalah rumahtangga pada sesiapa, lebih baik simpan dan bicara hanya pada Allah SWT ... dalam perkahwinan banyak ujian melanda, jadi sentiasa bersabar dan jadilah pasangan yang bijak, jangan terburu buru dalam membuat sebarang keputusan ... apapun, mrs pip doakan yang baik baik untuk Mai dan pasangan, dan semoga Mai sentiasa gembira dan ceria bersama pasangan tercinta ...

p/s: happy dapat tahu Mai nak kawin ... hope Udin tak jeles sangat kat incik suami Mai ...kirim salam kat Udin ... 

cheers.

6 comments:

  1. Nasihat yang mantap mrs pip.. All the best ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hope Mai akan happy sentiasa...

      Delete
  2. Udin jeles mula-mula, sekarang dia dah baik dah dengan daddy baru, hihihi. Aamiin, aamiin, terima kasih atas nasihat dan doa dari Kak Pip <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Udin sekarang makin cute dan bijak, tengok kat IG Mai, dia suka bau petai eh ....

      Delete