Beba Ifa 2nd Giveaway Raya! - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 25 June 2018

Beba Ifa 2nd Giveaway Raya!

hi there, mrs pip join giveaway yang dianjurkan oleh rakan sabahan blogger iaitu beba ifa ... hadiah yang disediakan memang menarik, selain tu nak join pun mudah sangat .... giveaway ni akan berakhir pada bila bila masa sahaja, so better join sebelum giveaway ditutup ... muehehe, kot kot ada rezeki raya kan ... kalau korang berminat nak join, bolehlah klik banner di bawah ...


mrs pip siap copy paste syarat2 penyertaan untuk rujukan korang ... Syarat-syarat join GA ni senang saja:

Follow blog saya ifabeba.blogspot.com
Like dan komen Facebook Page Printing Bajet Murah
Post banner dan link GA ni di blog anda sekreatif yang boleh dengan tajuk Beba Ifa 2nd Giveaway Raya!
Copy sahaja link post blog anda di ruang komen bawah

nak tahu hadiah apa? WANG TUNAI & GIFT VOUCHER tau ... bah, mari cepat cepat kamurang join ok ...

wish me luck too.

cheers.

11 comments: