Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures - Cerita Cinta Surirumah

Monday, 18 June 2018

Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures

hi there, kalau nak menang hadiah dari Canada atau South Korea, jadi apa kata join GA Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures , muehehe ... manatau ada rezeki kan ... GA akan tamat pada 30 Jun ni , so ada masa lagi kalau korang nak join ... syarat2 penyertaan pun senang ... mrs pip pun join sekaki memeriahkan GA Balik Kampung Giveaway by Her Little Guilty Pleasures ni ...


kalau korang nak join, bolehlah klik banner kat atas tu ... lepas tu cik Farah pemilik  blog Her Little Guilty Pleasures ni letak soalan bonus tak wajib jawab  "Name one of my favourite voices for the past 8 years", part ni mmg susah nak jawab unless korang memang kenal dan follow cik Farah ni ... Farh ni suka dengar lagu apa eh? .... ok lah, pasal mrs pip CNBlue, kot2 la cik Farah pun suka CNBlue kan ...muehehe ....

wish me luck ya.

cheers.

4 comments: