SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA - Cerita Cinta Surirumah

Wednesday, 9 May 2018

SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA

hi there, so hari ni rasa terpanggil nak join giveaway menarik ni dari blogger nadiaizzaty ... hadiah memang cun melecun ... nak join pun syarat2nya sangat mudah ... tarikh tutup dah nak hampir 11 Mei 2018 ni tau ... so siapa yang tak join lagi, cepat2 join giveaway dia ni ...

1. Follow Blog Nadiaizzaty ( the follower gadget on the footer page )

2. Follow Bloglovin' Nadiaizzaty ( click the link here). whoever has the Bloglovin' account.

3. Follow Instagram @nadiaizzaty.nia ( click the link here )

4. Follow my new Instagram account @trulybynia ( click the link here ). This account solely for my flat-lays collection.

5. Last but not least, do an entry with the title, " SPRING & DUCK GIVEAWAY BY BLOG NADIAIZZATY.NIA ". ( Kindly, backlink the entry to this blog post )

6. Publish your entry and left your comment in the comment column. 

mrs pip siap copy paste tau syarat2 untuk korang baca dan hadam ... jangan nak join tapi syarat 2 tu tak ikut, kesian kat blogger yang buat GA bagi hadiah best2 tapi korang join ikut main short cut saja ... eh, ada ke yang main short cut ni? hope tak ada , teehee ...


yang nak join tu, sila klik banner di atas ya ... dan wish me luck ... dan satu lagi, nak bagitau korang, kalau korang nak cari idea flatlay, korang bolehlah terjah blog nadiaizzaty ni, flatlay  cantik cantik, bukan setakat flatlay, tapi hasil fotografi dia pun cantik2 tau ...

dan mrs pip suka entry dia yang ni >>> marble paper <<< coz mrs pip pun tercari2 kat mana nak cari marble paper, so lepas ni dah tau dah kat mana nak beli ... thanks zaty share entry marble paper ni ...

cheers.

6 comments:

  1. dear Mrs Pip , nak nangis bila Nadia baca your positive feedbacks about my blog . Thank you so much and alhamdulillah you like my blog. Masih ada byk lagi untuk Nadia improve. I will take your positive comments to makes me keep on blogging.

    Lastly, thank youuuu so much sebab sudi join and good luck !! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. I like ur blog a lot ... serius gambar semua cantik2 ...
      bilalah mrs pip ni nak jadi tangan berseni bab ambil gambar ni?

      Delete
  2. Dari segmen yang sama. Good luck mrs pip :)

    | blog aimanabdullah |

    ReplyDelete
  3. Congrats Mrs Pip sbb jadi one of the winners for the giveaway ^^
    Wanie dtg dari segmen yang sama :D


    Lost In Thoughts

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks wanie bw di sini ...
      eh tq info mrs pip menang ... rezeki ni ...
      tak tau pula kita menang kalau wanie tak info ...:))

      Delete