Shuhaidasaad.com 2nd Giveaway - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 27 May 2018

Shuhaidasaad.com 2nd Giveaway

hi there, dah beberapa hari tak update blog, maklumlah mrs pip dan famili sakit demam sepanjang minggu ni :(( ... jadi mood nak update blog tu mmg tak da, tak larat nak bangun menghadap laptop ... anak2 pun sakit sama, demam + batuk ... mrs pip pula demam + batuk  selsema ... mr.Husband lagilah, siap kena makan antibiotik ... huhu ... apapun, very alhamdulillah, nampaknya semua dah beransur sihat ... adalah batuk sikit2 lagi ni, kepala dah tak pening2 dah ... 


jadinya, mrs pip update dulu dgn join giveaway ... ni giveaway dari shuhaidasaad.com, lama lagi tarikh tutup ga ni iaitu 12 Jun 2018, kalau yang berminat jomlah kita meriahkan ga ni ... kalau ada rezeki, boleh menang duit cash! ....

nak join pun senang, hanya perlu follow blog shuhaida jer ... lepas tu mcm biasalah buat entry dan backlink kan ... ga simple2 mcm ni mrs pip suka nak join ...

nak join, jangan lupa klik banner kat atas tu ... dan selamat berhujung minggu semua.

cheers.

6 comments:

  1. Salam singgah daripada GA yang sama dan saya ucapkan semoga berjaya dalam pemilihan dan semoga ada rezeki untuk kita...

    http://www.shikinrazali.com/2018/05/shuhaidasaadcom-2nd-giveaway.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks shikin, hope shikin pun murah rezeki ...

      Delete
  2. good luck

    https://jamil84.blogspot.com/2018/05/shuhaidasaadcom-2nd-giveaway-12062018.html

    ReplyDelete