Menang giveaway di blog NadiaIzzaty - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 31 May 2018

Menang giveaway di blog NadiaIzzaty

hi there, buka saja blog pagi ni nampak blogger Wanie komen mrs pip menang kat entry giveaway yang mrs pip join hari tu, giveaway spring duck di blog blogger nadiaizzaty ... dah beberapa hari ni mrs pip tak tengok blog coz line internet slow sangat ... dan bila tahu mrs pip tersenarai sebagai salah sorang pemenang, happy mrs pip rasa ... dah lama tak menang giveaway , muehehe ...

Menang giveaway di blog NadiaIzzaty
Menang giveaway di blog NadiaIzzaty 

mrs pip menang korean socks dan fridge magnet ... bertambah koleksi korean socks mrs pip lepas ni ... teringat pula 1st korean socks yang mrs pip , Jang Keun Suk socks you ols! my GF yang bagi ... haha, serius tak pakai langsung socks tu coz rasa sayang la pula ... tup tup mrs pip sendiri tak tau kat mana lah mrs pip letak socks kesayangan mrs pip tu ... lepas tu mrs pip ada beli 2 pasang socks time pergi Seoul dulu, socks memang best ... mrs pip guna time berpantang selepas melahirkan lil' Amin, and now the socks still in good condition ... 

korang yang join giveaway nadiaizzaty hari tu, boleh klik senarai nama pemenang >>> DI SINI <<< kot kot korang pun tersenarai sebagai salah sorang pemenang bertuah kan ... thanks so much NadiaIzzaty pilih mrs pip sebagai salah seorang pemenang bertuah untuk giveaway yang NadiaIzzaty anjurkan ... 

mrs pip doakan NadiaIzzaty akan terus murah rezeki dan semoga sukse berblogging ... just can't take my eyes off her flatlay pics... memang cantik cantik semua ...

cheers. 

10 comments: