Giveaway Saya Nak Menang Buku Terbaru Teme - Cerita Cinta Surirumah

Thursday, 3 May 2018

Giveaway Saya Nak Menang Buku Terbaru Teme

hi there, hari ni join giveaway berhadiahkan buku kalau menang ... buku bukan sebarang buku, buku karya teme yer ... kalau menang, boleh senyum sampai ke telinga mrs pip ni ... nak join giveaway ni pun senang saja syarat2nya, hanya perlu follow blog, twitter dan IG blogger SK saja ... jom korang kita meriahkan giveaway ni , kot2 dapat menang buku kan ... muehehe ...

Giveaway Saya Nak Menang Buku Terbaru Teme

kalau korang nak join, korang klik saja banner kat atas tu tau... giveaway ni akan berakhir pada bila bila masa sahaja ... cepat join nnt terlepas peluang nak menang buku menarik :)) ....

Hadiah kalau menang ;

Penyertaan kurang 50 ; 1 set buku terbaru Teme Abdullah (Impian Jalanan & Empayar)
Penyertaan lebih 100 ; 1 set buku tulisan Teme Abdullah (Arkitek Jalanan , Penulis Jalanan, Impian Jalanan & Empayar)

ok, tu saja nak share share kat korang :))

cheers.

7 comments:

  1. caiyok2...cuya pun join..jemput singgah

    ReplyDelete
  2. Singgah sini and all the best yee :)

    https://hiphiphorray15.blogspot.my/2018/05/giveaway-saya-nak-menang-buku-terbaru.html

    ReplyDelete