Giveaway DouDou.my X #CeritaMak - Cerita Cinta Surirumah

Sunday, 27 May 2018

Giveaway DouDou.my X #CeritaMak

hi there, korang nak tak menang voucher dari doudou.my? kalau nak, jom kita join giveaway voucher doudou.my ni , blogger Mak Lin nak bagi voucher bukan satu bukan dua, tapi LAPAN voucher kepada pemenang bertuah yang join GA Mak Lin tau ... kalau menang voucher, bolehlah beli baju baru untuk si kecil anda ... pilihan menarik sampai rambang mata nak beli mana satu ...


nak join GA Mak Lin ni, korang klik lah banner kat atas tu dan ikut segala arahan yang dikeluarkan oleh Mak Lin ... korang janganlah nak skip2 tak nak ikut arahan Mak Lin, kang korang kena parang oleh Mak Lin baru tau ... muehehe ...

kalau mrs pip menang voucher dari Mak Lin ni, mrs pip dah aim nak beli baju si comel , lagi2 kita tengah preggy kan, memang sesuai sangat la tu Mak Lin bagi voucher kat mrs pip tau, blanja mrs pip ni beli baju baby ....


mrs pip berkenan set baju dinasour ni tau ... cute cute cute ... Mak Lin sayang, nanti blanja tau mrs pip baju satu set kat dlm gambar di atas tu , cute sangat set baju tu , padahal mrs pip still tak check lagi jantina baby dlm perut ni, tapi boy or girl, boleh jer lah pakai baju cute kat atas tu kan ... cia cia cia ...

apapun, wish me luck tau, kot kot Mak Lin sayang mrs pip, dapatlah voucher kemenangan beli baju kat doudou.my nanti :)) .... 

cheers.

10 comments: