Althea Festive Look Contest 2018 - Cerita Cinta Surirumah

Saturday, 19 May 2018

Althea Festive Look Contest 2018

hi there, ok peminat ALTHEA ... ada good news untuk korang yang sukakan contest ... mrs pip suka join contest dari Althea, hadiah Althea memang best best, cuma nak menang tu memang ikut your good luck la kan pasal ramai sangat saingan! muehehe, tapi bak kata pepatah, tak cuba maka tak tahu tuah tu ada ke tak ...

Althea Festive Look Contest 2018
Althea Festive Look Contest 2018

jadi, mrs pip dapat tahu Althea sedang mengadakan Althea Festive Look Contest sehingga 30 Jun 2018, dan syarat2 penyertaan adalah seperti berikut mrs pip copy paste yer ...

How to join:

Step 1: Acquire a face chart. These will come together with your Althea order from today onwards (while stock lasts), however if you didn't get yourself anything from Althea, you can still download the face chart here and print it out for yourself.

Step 2: Get real creative. This is where you can really shine. Do up the face chart in your best and most creative look for the festive season using makeup items you love!

Step 3: Snap your creation. Take a picture of your masterpiece and upload it onto Instagram (make sure your profile is public so we can see), share what are products did you use, tag us @altheakorea and use the hashtags #AltheaKorea #AltheaFestiveLook.

jadi yang pandai bab bab make-up ni, bolehlah mencuba nasib, manatau menang hadiah menarik seperti berikut:-

Prizes:

Grand Prize x 1 - USD 100 Althea Shopping Credits
1st Runner Up x 1- USD80 Althea Shopping Credits
2nd Runner Up x 1 - USD50 Althea Shopping Credits
Consolation x 10 - USD25 Althea Shopping Credits

see, nampak tak hadiah kemenangan tu dalam USD? ... kalau convert duit RM, banyak juga boleh beli di Althea kan ... kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal contest ni, boleh klik blog rasmi Althea >>> Di Sini <<<

selain tu, nak bagitau juga, sempena Raya ni kan, kalau korang shopping kat Althea, sebanyak 800++ free products disediakan ... sebelum ni mrs pip pernah dapat free product dari Althea, so memang berbaloi la kalau nak shopping kat Althea sekarang ni ... 

so, nak shopping kat Althea, boleh klik laman web rasmi Althea >> Di Sini <<< happy shopping tau ... dan kalau nak extra penjimatan, korang bolehlah shopping Althea melalui SHOPBACK pula, dapatlah sedikit CASHBACK, tak banyak tapi kalau korang kumpul CASHBACK tu , lama-lama akan jadi bukit la juga ... 

ada yang tanya, apa bendalah SHOPBACK ni pula, so yang tak tahu lagi cara nak berjimat shopping online, so korang boleh baca entry mrs pip mengenai SHOPBACK , mrs pip siap buat details entry pasal SHOPBACK ni ... kalau tak faham lepas baca, boleh tinggalkan komen di ruang komen atau email mrs pip ok ... 

entry mengenai SHOPBACK >>> Jimat shopping online melalui Shopback <<< ... hope entry ni membantu kefahaman korang mengenai tips jimat shopping online ya ...

thanks for reading , happy puasa to all muslims.

cheers.

3 comments:

  1. mek jugak yang tk pernah shoping althea lagi. hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mrs pip pernah juga shopping kat althea ni, tapi mmg tunggu ada diskaun ler :)) ...

      Delete
  2. i'm althea user now..best sangat produk dia...serasi with iolls ;)

    ReplyDelete